Cătălin Drulă, liderul USR, a acuzat PSD și PNL de o încercare de capturare a statului român pe termen lung, în interesul unei mafii. El a comparat partidele de la putere cu „clanurile mafiote din Narcos” și a susținut că se adună pentru a împărți teritoriul și a lucra împreună. Drulă a criticat, de asemenea, președintele Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat de trădare și de promisiuni false cu privire la eliminarea PSD și sprijinirea modernizării României.

Într-un discurs dur la Sibiu, Drulă a subliniat că PNL și PSD au format un partid unic de facto și că au capturat statul pentru interesele lor personale. El a condamnat politicienii care nu se preocupă de problemele adevărate ale țării și a chemat la schimbare.

PNL nu mai există. PNL este PSD. Mai mult de atât, este o încercare de capturare a statului român pe termen lung, în interesul unei mafii. Noi am știut, o dată la 10 ani, să spunem «stop» unui PSD care i se umflase capul – și așa am scăpat de Năstase, și așa am scăpat și de Ponta, și așa o să scăpăm și de Ciolacu”, a declarat Cătălin Drulă, sâmbătă, la Sibiu, potrivit B1TV.

„Ei se adună ca clanurile mafiote din Narcos care și-au împărțit teritoriul și constată că împreună e mai bine, «tu faci trafic acolo, eu în partea cealaltă»”, a continuat deputatul de opoziție.

Cătălin Drulă l-a acuzat pe președintele Klaus Iohannis că „este un trădător”: „Klaus Iohannis a comis cea mai mare fraudă și minciună din politica românească de după Revoluție. A promis că va înlătura PSD definitiv, a promis că ține spatele modernizării României și reformelor, și a mințit pe linie. I se aranjează un palat cu 8 milioane de euro pentru că ne-a vândut. Asta a făcut Klaus Iohannis, a vândut viitorul României, a vândut ani din viața noastră, și 2024 este șansa să ne luăm acest viitor înapoi”.

Aceste acuzații au fost repetate în mai multe interviuri și discursuri, inclusiv pe Twitter și pe alte platforme media. Drulă a subliniat că PSD și PNL au blocat țara pentru a-și asigura puterea și că acest lucru trebuie schimbat pentru un viitor mai bun.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *