Andrew Tate, o nouă postare pe Twitter din închisoare: „România, o țară comunistă. Zero dovezi și zero probe, doar suspiciuni”

Psihiatrul Tudorel Butoi le-a făcut caracterizarea fraților Tate, acuzați de exploatarea sexuală a unor tinere în România. „Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria. Au disfuncționalități în profilul lor…” spune profilerul român.

Cunoscutul psihiatru Tudorel Butoi face o caracterizare dură pentru frații Tate, acuzați de constituire de grup infracțional organizat și viol.

Andrew și Tristan Tate au racolat și exploatat fete pentru crearea de clipuri pornografice destinate difuzării contracost pe site-uri de profil, în special Onlyfans.

Cei doi frați britanici sunt acuzați că au obținut astfel importante sume de bani cu care au cumpărat case, autoturisme de lux și cryptomonede, au arătat procurorii DIICOT în dosarul în care au obținut arestarea preventivă a celor doi, alături de alte două complice.

În acest context, Tudorel Butoi consideră că cei doi frați ar trebui să fie dur pedepsiți pentru că, altfel, aceștia ar fi dispuși să încalce orice lege pentru a recupera ce au pierdut, a intervenit criminalistul într-o emisiune, potrivit B1TV.

Ce vedem noi acolo e un stabiliment. Muzică, fete de toate vârstele, niște amețite… Mafia de drept comun, penală, își dă mâna cu mafia interlopă cu guler alb în care sigur că vom găsi segmente din administrație, juridic. Cercetarea lor în arest preventiv nu-i va mai lăsa să influențeze martorii să-și retragă plângerile victimele să influențeze să pună în mișcare alte influențe. Există plângeri scrise de femei a căror libertate a fost sechestrată, violate. Eu le preconizez acestor nătărăi pușcăria. Au disfuncționalități în profilul lor… Cam așa e povestea cu psihopații ăștia care fug din înregimentarea normală a oamenilor din societate”, a spus Tudorel Butoi.

Frații Tate racolau femeile pe care le exploatau promițându-le relații stabile prin așa numită metodă „Loverboy”. Una dintre tinerele care au fost racolate de frații Tate este o româncă care a venit din altă țară pentru a locui la frații Tate. Pentru a fi atrasă și mai tare de cei doi, fata a fost mințită, iar apoi dusă într-o casă în care cei doi țineau mai multe femei exploatate.

Judecătorul remarcă aptitudinea inculpaţilor de a identifica persoanele vulnerabile şi de a exploata nevoile de afecţiune, încredere, stabilitate ale acestora, creându-le impresia unei relaţii apropiate şi înlăturând astfel orice suspiciune pe care ar fi putut-o avea victimele, nevoia de atenţie şi de afecţiune din partea inculpaţilor fiind apoi exploatată în vederea determinării acestora la prestarea activităţilor mai sus expuse”, a se arată în motivarea arestării preventive de la Tribunalul București.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *