Raed Arafat s-a enervat în timpul audierilor din parlament, a întors spatele aleșilor și a plecat. Șeful DSU a părăsit la doar câteva minute ședința, deranjat de întrebările deputaților din Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților.

Deranjat de insistența cu care parlamentarii îi puneau întrebări despre pandemie, secretarul de stat a evitat să răspundă și a părăsit încăperea, relatează ecopolitic.ro.

Raed Arafat a evitat să răspundă la întrebările despre gestionarea pandemiei și a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului. El a venit ca să susțină un proiect de pe ordinea de zi.

Raed Arafat s-a enervat. În timpul ședinței, parlamentarii AUR și deputatul PSD Daniel Ghiță, secretarul comisiei, au început să-i pună șefului DSU diverse întrebări legate de gestionarea pandemiei – despre paturile ATI din spitale, despre estimările privind infectările cu coronavirus, detalii despre identitatea celor care fac parte din Grupul de Comunicare Strategică.

Raed Arafat a evitat să răspundă la întrebări și, deranjat de insistențele parlamentarilor, a părăsit sala de ședință după doar câteva minute.

România a înregistrat un bilanț-record marți, când au fost raportate peste 11.000 de cazuri noi de infecție cu SARS-CoV-2.

Leave a comment

Lasă un răspuns