Senatoarea Diana Șoșoacă a cerut, într-o interpelare parlamentară, să îi fie prezentate dovezile „materiale” ale existenței coronavirusului.

Diana Șoșoacă cere ministrului de interne, Lucian Bode, cât și ministrului Sănătății, Atilla Cseke, dar și secretarului de stat Raed Arafat, „toate dovezile științifice care atestă existența virusului, punându-mi la dispoziție toate actele de cercetare și dovezile materiale ale existenței virusului”, scrie newsweek.ro.

Șoșoacă cere aceleași probe și-n cazul variantei Delta a coronavirusului, precum și dovada că vaccinurile „opresc și vindecă” această variantă.

Mai mult decât atât senatoarea a solicitat răspunsul la această întrebare atât în scris, cât și oral.

„Nu există aşa ceva! Duceţi-vă la Tătaru să vă spună de ce nu a decretat epidemie pe teritoriul României. E totul o mascaradă”, susținea, în decembrie 2020, senatoarea  Șoșoacă.

Diana Șoșoacă, sancționată de poliție după ce a blocat vaccinarea la Iași

Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată de poliție după ce a blocat vaccinarea la Răchițeni, județul Iași.

Potrivit autorităților, Diana Șoșoacă a încălcat unele norme de conviețuire socială a ordinii și liniștii publice privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

După ce a făcut un live pe Facebook în care a catalogat campania de imunizare drept “un experiment social”, senatoarea DȘoșoacă a oprit vaccinarea în Răchițeni.

„Jos masca! Jos masca! Jos mascarada! La pușcărie! Primarul la pușcărie! Fără vaccinare!”, a scandat Diana Șoșoacă. ”Cea mai mare minciună a secolului”, a continuat Șoșoacă revoltată, după care a ținut să le spună oamenilor că în localitate nu există nicio persoană infectată.

„Auzi, cică 5.7 la sută infectați. Pe bune? Păi la o comună de aproape 1.800 de locuitori ar însemna să fie nouă persoane vezi Doamne bolnave. Niciun mort până acum, dar ei închid o localitate. Pe hârtie, că în rest se circulă ca în codru, asta ca să înțelegeți, este cea mai mare farsă a secolului. […] Nu vă e rușine mă, să mințiți oamenii? Asta e localitate carantinată? Nu vezi pe nimeni, nu vezi poliție…”, a afirmat Diana Șoșoacă.

Leave a comment

Lasă un răspuns