Rareș Bogdan
rareș bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, l-a criticat pe Nicușor Dan, primar al municipiului București pentru atmsofera anostă de Sărbători.

„Eu sunt un om credincios, cu frica lui Dumnezeu, care merge la biserică și-și duce și copiii la biserică. (…) Când mă voi întâlni cu Nicușor Dan prima dată am să-l întreb dacă înțelege că hrana sufletească este la fel de importantă ca hrana fizică, ca hrana materială, pentru că bucureștenii, copiii Bucureștiului, bătrânii Bucureștiului, pensionarii au nevoie de puțină bucurie. Și așa oamenii nu se mai pot deplasa, nu sunt bani suficienți, COVID-ul ne-a făcut să ne izolăm și să rămânem mai mult în locuințele noastre”, a spus Rareș Bogdan potrivit RTV.
„Pe mine mă doare că nu văd niciun fel de luminiță, de bucurie a Crăciunului. Crăciunul înseamnă o sărbătoare a bucuriei. Părerea mea este că noi nu trebuie să renunțăm la bucurii: bucuria Crăciunului, a sărbătorilor, a unei luminițe nu trebuia să lipsească. Nu știu dacă marea economie se face din acest lucru sau din scurgerile de bani care se întâmplă pe diverse alte zone, într-un buget de 1 miliard de euro”, a mai spus Rareș Bogdan.
„Vă spun, ca un cetățean al Bucureștiului, că este extrem de trist orașul. Sunt convins că și alte orașe trec prin momente dificile, dar știu să-și bucure cetățeanul măcar prin ceea ce se poate, cu ceea ce e simplu. Un zâmbet, o luminiță și un covrig fac cel puțin la fel de mult ca o strângere de mână” a punctat RareșBogdan.

Europarlamentarul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL, a declarat luni, pentru B1 TV, că partidul va trebui să decidă dacă-l mai susține pe Nicușor Dan, Primarul General al Capitalei.

„PNL trebuie să decidă dacă-l mai susține pe Nicușor Dan. Mă bucur că el vrea să facă ordine în investițiile imobiliare, dar nu poate bloca dezvoltarea orașului”, a spus Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *