Rareș Bogdan

Prim-vicepreședinții PNL Rareș Bogdan și Gheorghe Flutur, parte a echipei liberalilor în negocierile pentru formarea unui nou guvern, au vorbit, miercuri după-amiază, despre discuțiile cu USR. Flutur a spus că a ridicat problema analizării motivului pentru care „s-a spart această coaliție”, „pentru a putea îndrepta dacă vrem să plecăm la drum și să ne asumăm ce n-a mers”.

Totodată, Rareș Bogdan a precizat că nu va merge la discuțiile cu PSD de la sediul din Kiseleff, liberalii putând să se întâlnească cu social-democrații chiar și într-un parc, scrie Digi 24.

Rareș Bogdan a precizat, la sediul PNL din Modrogan, că discuția cu USR nu a fost pe portofolii sau pe nume.

„A fost o discuție rezonabilă. Nu am discutat de portofolii, de nume pe portofolii și nu s-a discutat numele premierului nici din partea domniilor lor, nici din partea noastră. A fost pe principii, pe obiective și pe soluții pentru guvernare și pe ceea ce așteaptă românii, fiind extrem de conștienți că oamenii așteaptă soluții de la noi și să livrăm către oameni lucruri pe care le-am promis și pe care ei le așteaptă”, a declarat Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a spus că legătura cu șeful PSD, Marcel Ciolacu, este menținută de liderul PNL, Florin Cîțu.

„Legătura cu PSD e ținută de președintele partidului cu președintele PSD. Nu știu exact care este ora (întâlnirii – n.red.). În mod normal, în această seară probabil vom sta de vorbă și cu cei din PSD. Cel puțin asta era. Nu avem o oră și locație. Eu, domnul Flutur și poate ceilalți, nu vom merge la Kiseleff. Putem să ne vedem oriunde, și în parc”, a declarat Rareș Bogdan.

Miercuri, delegațiile PNL și USR au avut o primă discuție despre refacerea coaliției. „Sunt șanse mari”, a declarat Florin Cîțu la finalul discuțiilor, precizând că nu s-a discutat despre numele premierului. Același lucru l-a spus și Dacian Cioloș. Liderul USR le-a declarat jurnaliștilor prezenți la Parlament că „nu am discutat nume de premier, am discutat principii și am stabilit ca premierul să fie de la PNL”.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *