Marcel Ciolacu: Am avut o discuție cu Florin Cîțu, ne vedem mâine

Președintele PSD Marcel Ciolacu a anunțat că a discutat cu președintele PNL Florin Cîțu și au stabilit să se întâlnească joi. Liderul PSD a mai declarat, la sediul partidului, că la Cotroceni se va merge cu o propunere de premier.

„Am avut o discuție cu domnul Florin Cîțu că mâine ne vom vedea. Azi dimineață am anunțat că PSD va merge la consultări cu o propunere de prim-ministru. E o discuție și un mandat pe care o să îl primesc eu de la partid. (n.red. Dacă propunerea de premier va fi Marcel Ciolacu) Nu s-a discutat încă.”, a declarat liderul PSD Marcel Ciolacu, potrivit Digi 24.

PSD a a stabilit o serie de măsuri urgente pentru viitorul Guvern printre care asigurarea medicamentelor antivirale în farmaciile cu circuit deschis, plafonarea prețurilor la energie, gaze, lemne de foc la valoarea medie a primelor 6 luni ale anului 2021 sau extinderea testări anti-COVID.

Liderul social democraților, Marcel Ciolacu, a anunțat miercuri că PSD este dispus să își asume actul de guvernare, astfel că va merge la consultările de la Cotroceni cu Klaus Iohannis cu o propunere de prim-ministru. „Acest bâlci din ultimele două luni trebuie să înceteze”, a afirmat Ciolacu, care spune că abordările PNL și USR cu privire la criza politică sunt în continuare „arogante și superficiale”.

PSD este dispus să îşi asume actul de guvernare”, a afirmat liderul PSD, precizând că este obligaţia social democraților să se implice în soluţionarea crizei, pentru că au cel mai mare grup parlamentar. „Cred că acest bâlci, de două luni de zile, cu desemnări de prim-miniştri, ştiind că nu vor trece, cu programe de guvernare, cu rezoluţii în miezul nopţii care nu au nicio legătură cu problemele românilor cred că este cazul să înceteze”, a continuat Marcel Ciolacu.

„Să nu credeți vreo clipă că eu nu o sa cer mandat ca PSD să propună un premier. Să nu credeți că noi vom face o construcție politică aberantă. PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru”, a anunțat Marcel Ciolacu.

 

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *