rares bogdan 1

Rareș Bogdan, europarlamentar PNL, a transmis un mesaj ferm după ce consilierul local PNL Craiova, Dan Diaconu, a trecut de partea social-democraților și a PER(Partidul Ecologist Român) în timpul ședinței de miercuri a Consiliului Local Craiova, după ce supleanții au depus jurământul, scriu jurnaliștii de la publicația locală ziaruldecraiova.ro.

Rareș Bogdan, mesaj ferm după ce un consilier PNL a trecut de partea Olguței Vasilescu

„La ora 16.00 consilierul municipal de la Craiova care a votat alături de PSD va fi exclus din partid. Gata cu joaca. Trădătorii nu au ce caută in PNL. Urmează o perioada critica, nu mai merge cu jumătăți de măsura. Cine joaca cu PSD, dispare din PNL.Cine joacă cu PSD, dispare din PNL – este mesajul ferm al liderului PNL, Rareș Bogdan”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Astfel, chiar de ziua ei de naștere, fostul ministru al Muncii Lia Olguța Vasilescu, aleasă primar al Craiovei la scrutinul din 27 septembrie, și-a asigurat majoritatea în Consiliul Local, iar PSD a obţinut şi cele două posturi de viceprimar,

Marian Vasile, consilierul PNL care fusese propus pentru un post de viceprimar, susține că în cel mai scurt timp PNL şi Alianţa USR-PLUS îşi vor „reconstitui majoritatea în CL Craiova”.

Din punctul nostru de vedere, Lia Olguţa Vasilescu s-a autointitulat primarul Craiovei, noi neavând nici până astăzi dovada jurământului dânsei şi nu ştim cum a primit eşarfa în şedinţa care nu a avut loc săptămâna trecută. Continuă cu aceleaşi proceduri specifice dânsei şi PSD, construind efemer o majoritate în Consiliul Local prin târguirea voturilor craiovenilor, care nu i-au dat ei majoritate în CL.Să-i fie ruşine şi dânsei şi colegului nostru, pe care îl aşteptăm astăzi până la ora 16.00 să-şi dea demisia. La ora 16.00 avem şedinţă de Birou Permanent Local şi vom lua o decizie în privinţa excluderii lui. Asigur craiovenii că, în cel mai scurt timp, vom reconstitui majoritatea în CL, aşa cum ei au votat”, a spus Marian Vasile, potrivit HotNews.ro

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *