rareș bogdan

Rareș Bogdan, prim-vicepreşedintele PNL, a precizat că alegerea liberalilor pentru funcţia de premier pe scurtă, medie şi lungă durată este Florin Cîţu, iar acesta nu are niciun motiv să demisioneze după incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa, soldat cu şapte morţi.

„Nu are niciun motiv să demisioneze nici pentru un joc politicianist şi nici după incendiu, pentru că nu a fost cel care a condus Ministerul Sănătăţii, nu a fost cel care a condus Autoritatea de autorizare a spitalelor, nu a fost premier în ultimii cinci ani sau zece ani, ca să i se poată imputa tot ceea ce nu a funcţionat în România”, a declarat Rareş Bogdan în cadrul emisiunii Insider Politic de la Prima TV.

Rareș Bogdan: „A făcut eforturi disperate să negocieze un PNRR”

„Trebuie să ne păstrăm calmul şi să fim raţionali. Nu rezolvi nimic printr-o demisie a unui om care nu s-a ocupat de domeniul respectiv şi care a făcut eforturi disperate să negocieze un PNRR care să includă peste 12% din suma totală, bani în sănătate”, a adăugat Rareş Bogdan.

„Îmi voi folosi toată influenţa şi capacitatea pentru a-i strânge o majoritate parlamentară”

De asemenea, europarlamentul  Rareș Bogdan a precizat că alegerea liberalilor pentru funcţia de premier pe scurtă, medie şi lungă durată este Florin Cîţu.

„Cu siguranţă putem merge pe un premier din interiorul cabinetului care sau să demisioneze, sau să nu primească votul de învestitură. Dar alegerea noastră pentru a fi premier, pe scurtă, medie şi lungă durată, este Florin Cîţu. Noi nu avem o altă opţiune. Oricine speculează alte opţiuni, sunt strict din dorinţa de a face scenarii politice. Noi mergem pe Florin Cîţu şi pe el îl vom susţine şi cu el vom traversa această perioadă”, a declarat Rareş Bogdan.

Întrebat dacă nu crede că el ar fi o variantă mai bună de premier, Rareş Bogdan a precizat că, din punctul său de vedere, „Florin Cîţu este cea mai potrivită persoană” pentru funcţia de prim-ministru. „Eu îmi voi folosi toată influenţa şi capacitatea pentru a-i strânge o majoritate parlamentară lui Florin Cîţu”, precizat prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *