ludovic orban

Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, a vorbit, duminică seara, la Realitatea Plus, despre relația sa cu președintele Klaus Iohannis.

Orban spune că nu îl mai recunoaște pe șeful statului și susține că în perioada în care ocupa funcția de premier a colaborat foarte bine cu acesta, însă lucrurile s-au schimbat la începutul acestui an.

Ludovic Orban mărturisește: „Am fost șeful lui de campanie în 2019”

„Președintele și-a dorit să fie Cîțu președinte, ca să nu fiu eu. Am fost șeful lui de campanie în 2019. În perioada în care am fost la guvernare am colaborat foarte bine, președintele a fost implicat în bătălia contra pandemiei, realizarea măsurilor de salvare a companiilor, a locurilor de muncă, a relansării economice”, a declarat Ludovic Orban, președintele Camerei Deputaților, duminică seara, într-o emisiune la Realitatea PLUS.

Fostul președinte al PNL Orban a mai spus că după 1 ianuarie relația cu președintele Klaus Iohannis s-a schimbat.

„După 1 ianuarie eu nu mai înțeleg nimic din ceea ce a făcut Iohannis. De multe ori am senzația că a fost înlocuit cu o sosie, nu pot să-l recunosc față de perioada în care am colaborat și a făcut o grămadă de lucruri pentru țară. A pierdut orice legătură cu realitatea”, a mai completat Ludovic Orban.

Totodată, el a anunțat la scurt timp după ce a pierdut alegerile interne din partid că între el și șeful statului nu mai există „niciun parteneriat”.

„Din momentul de faţă între Ludovic Orban şi Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat”, a spus Ludovic Orban, în prima sa reacție după aflarea rezultatului alegerilor interne de la Congresul PNL.

Premierul Florin Cîțu a câștigat alegerile interne pentru funcția de președinte al PNL în urma Congresului de sâmbătă de la Romexpo. Florin Cîțu a obținut 2.878 dintre voturile delegaților liberali, în timp ce contracandidatul său  Orban a obținut 1.898.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *