Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a fost întrebat, joi, după ședința BPN a liberalilor, despre informațiile pe surse potrivit cărora mai mulți lideri importanți, care au participat miercuri la Vila Lac la discuții despre rotația guvernamentală, și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu situația din partid. În legătură cu presupusa afirmație a europarlamentarului Vasile Blaga, care ar fi spus că „Mai cunoscuți sunt stâlpii decât unii dintre miniștrii noștri”, Ciucă a afirmat că „notorietatea lor este un aspect care se va concretiza în momentul în care vom lua decizia noilor portofolii la rocada de la Guvern”.

„Este o exprimare pe care nu aș vrea nici să o rostesc, nici să o comentez. Partea de exercitare a atribuțiilor de către fiecare ministru și notorietatea lor este un aspect care se va concretiza în momentul în care vom lua decizia noilor portofolii la rocada de la Guvern.  Vă rog frumos, să vorbim despre lucruri cât se poate de serioase, despre faptul că la nivelul PNL au loc discuții, au loc dezbateri, arată că suntem un partid cât se poate de viu în care avem demnitatea și curajul să spunem lucrurilor pe nume, iar acest gen de exprimări nu cred că trebuie să facă de niciun fel subiectul vreunui comentariu sau vreunei analize”, a declarat Nicolae Ciucă.

Liderii PNL s-au reunit, joi, în ședința BPN, pentru a discuta despre rotația guvernamentală și negocierile cu PSD, dar și despre problemele din interiorul partidului. Înainte de ședința care a avut loc la Palatul Parlamentului, Nicolae Ciucă și conducerea partidului au avut, miercuri, o întâlnire informală cu liderii din teritoriu. Potrivit unor surse participante la discuții, mai mulți lideri importanți, printre care Vasile Blaga, Ilie Bolojan sau Emil Boc și-au exprimat nemulțumirea în legătură cu situația din partid. „Am ajuns ospătarii PSD”, le-ar fi spus Blaga colegilor, în ședința de la Vila Lac.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *