Restricțiile Guvernului erau necesare de mult, spune Marcel Ciolacu
Restricțiile Guvernului erau necesare de mult, spune Marcel Ciolacu

Restricțiile guvernului pentru împiedicarea răspândirii coronavirusului trebuiau luate mai repede, a spus președintele PSD Marcel Ciolacu la deschiderea campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, în județul Buzău.

Ciolacu consideră potrivită în special recomandarea Guvernului adresată agenților economici pentru a organiza telemunca și decalarea programului de lucru pentru evitarea aglomerației în mijloacele de transport în comun.

„Înțelegem necesitatea unor restricții. Domnul Rafila ne anunță de 3 luni că trebuie să luăm aceste restricții mai ales în ceea ce privește transportul în comun.

Nu poate decât să ne bucure că guvernul anunță restricții, nu înțelegem de ce au trebuit luate cu o asemenea întârziere. Cu cât luăm decizii nu în timp real, cu atât restricțiile sunt mai dureroase”, a declarat Marcel Ciolacu.

Vorbind despre restricțiile guvernului, președintele PSD a anunțat că în perioada următoare în interiorul partidului nu vor fi luate decizii „în funcție de interesul PSD”, arată Digi24.

„Nu vor fi decizii politice în interiorul PSD în funcție de interesul partidului. Îmi mențin părerea: este cel mai incompetent și corupt guvern. Îi anunț că indiferent cât vor dori să sperie românii, românii deja știu că nu pot continua în următorii patru ani cu acest guvern. Nu cred că suntem atât de blestemați să mai stăm patru ani cu un asemenea guvern și condus de un prim-ministru depășit atât în ceea ce privește criza sanitară cât și criza economică”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *