Vacanța de Paște nu are căutare la munte în această perioadă

Vacanța de Paște nu are căutare la munte în această perioadă. Deși mai este puțin până la sărbătoarea pascală, rezervările pentru stațiunile de la noi nu au ocupat, în multe cazuri, nici jumătate din capacitate. Hotelierii spun că oferă prețuri avantajoase, însă oamenii nu prea se înghesuie.

În Poiana Braşov sunt hoteluri unde abia s-au ocupat un sfert din locuri. Preţurile încep de la 200 de lei şi ajung la 3.000 de lei, în funcţie de stele. În Poiana Braşov, una dintre cele mai căutate destinații de la noi pentru petrecerea zilelor de sărbătoare, mai sunt încă multe locuri libere pentru Paşte. La marile hoteluri din staţiune gradul de ocupare este de 25%.

Avem preţurile destul de mici anul ăsta. Pleacă de la 780 de lei de familie, cameră dublă pentru două persoane, cu mic dejun inclus. Pachetul este de trei nopţi”, a transmis Sorin Coman, directorul unei unități de cazare montane, la Observator, citat de B1TV.

Hotelierii îi atrag pe turiști cu tot felul de bunătăți tradiționale, de la ouă roşii, cozonac, pască, vin, dar și cu sesiuni de live cooking cu carne de miel, ca să vadă în timp real ce li se va pune în farfurie și cum se pregătește.

Prețurile vacanței la munte

La un hotel de trei stele din Poiana Braşov, o noapte de cazare costă între 300 şi 400 de lei, iar la un hotel de patru stele 1.500 de lei. Multe pachete sunt concepute special pentru familiile cu copii.

Pentru iubitorii de schi, meteorologii au veşti bune. La Voineasa, în Vâlcea, se va putea schia şi în aprilie. Ofertele la cazare variază între 75 şi 300 de lei de persoană, pe noapte, fără mese incluse.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *