samsarii
Samsarii de spații comerciale vor dispărea. Autoritățile locale din sectorul 6 le-au pus gând rău.
Consilierii locali din sectorul 6 au votat deja propunerea Administrației Comerciale în acest sens. Este vorba despre modul prin care pot fi închiriate terenuri publice și private, dar și construcții.
„Spațiile scoase la licitație de Primăria Sectorului 6 nu vor mai putea fi subînchiriate, la prețuri de 2-3-4 ori mai mari”, anunță Primăria sectorului 6. Însă autoritățile nu vizează doar samsarii de spații comerciale.
Consiliul local al sectorului 6 a votat proiectul care permite Administrației Comerciale să achiziționeze servicii de reprezentare juridică. Pentru că este nevoie de cei mai buni avocați. Totul, pentru a putea lua înapoi cele mai mari piețe din sector: Drumul Taberei și Crângași. Acestea au fost concesionate de vechii primari pe 30 de ani. Sumele prevăzute în contracte sunt foarte mici: 3.000 de euro pe lună.
În plus, autoritățile locale din sectorul 6 au cerut Primăriei Generale Ștrandul Uverturii. Acesta a fost lăsat în paragină timp de 20 de ani. Primarul a propus ca ștrandul să intre în administrarea Primăriei Sectorului 6 pentru ca terenul să fie scos din mizerie.
Veștile bune nu se opresc aici. 17 blocuri din sectorul 6 vor intra în reabilitare. Studiile de fezabilitate și indicatorii tehnico-economici au fost aprobați. Alte nouă blocuri sunt deja în lucru, iar 37 au fost recepționate în luna martie.
Și elevii au motive de bucurie. Consiliul Local a aprobat bursele școlare pentru semestrul II al anului 2021-2022.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *