Actorul Mugur Mihăescu a avut câteva replici acide, duminică seară, la Antena 3, la adresa deputatului USR-Plus Iulian Bulai, Șeful Comisiei pentru Cultură din Camera Deputaților, după ce acesta a cerut o întalnire cu CNA cu privire la programul de Revelion al TVR.

Politicianul a acuzat TVR că a aruncat în derizoriu măsurile de protecție și că a dat un mesaj de ingorare a acestora prin programul de Revelion. Parlamentarul a mai acuzat postul public de televiziune că a dat microfonul „conspiraționiștilor”, printre invitați fiind Dan Bitman, un critic cunoscut al măsurilor anti-Covid.

Mugur Mihăescu, către deputatul Iulian Bulai, pe marginea scandalului de la TVR: „O să-l iau la mișto și pe ăsta! Vai de steaua voastră de comuniști!

Într-o intervenție în direct, în cadrul emisiunii „Decisiv”, deputatul a reclamat că TVR a difuzat „o bășcălie tristă, care subminează și își bate joc de toată ideea de măsuri de protecție împotriva pendemiei, pe bani publici”.

Sunt pentru libertatea de exprimare, dar ideea că în noaptea de Revelion, prime-time, la cea mai difuzată emisiune a anului, se invită conspirationisti și oameni care contesta orice măsură de protecție, pentru a contra-ataca toate măsurile care au fost promovate pentru a limita efectele negative ale acestei pandemii, este o greșeală în opinia mea”, a declarat Iulian Bulai duminică, la Antena 3.

Acesta a mai precizat că mesajul dat de TVR a fost o ignorare totală a măsurilor folosite și propuse în campanii publice. A fost un război personal, susține el.

Vorbim doar despre ideea de a submina un efort național de a submina aceasta pandemie. Ideea că aproape două ore nu faci nimic altceva decât să iei în derizoriu orice măsură de protecție și să dai microfonul conspiraționiștilor. Acest moment este de referință, închei anul cu ce vrei să rămână în mintea românilor”, a mai afirmat Bulai.

Mugur Mihăescu: „Domnule, nu ți-e rușine?!

În replică, Mugur Mihăescu a avut mai multe replici dure către acesta: „Chestia cu conspirationiștii nu știu de unde o scornește. Aruncă așa cu cuvinte că să se afle în treabă”

„Domnule nu ți-e rușine? Să-ți fie rușine! Cum mă faci pe mine conspiraționist? Cum mă face conspiraționist acest comunist? Din nefericire la asemenea oameni n-ai ce să răspunzi. Trec anii peste dânșii și degeaba. Eu nu înțeleg nimic din ce se întâmplă. Ne întoarcem la comunism? Ne întoarcem la dictatură? Trebuie să-mi pun un tablou cu liderul suprem deasupra capului? Trebuie să aplaud la orice mi se spune? O să-l iau la mișto și pe ăsta. Dar acum ne ia el la mișto pe noi pentru că este într-o funcție în care ne poate lua la mișto. V-au votat mai puțini oameni decât s-au uitat la Revelionul de la Antenă. Vai de steaua voastră de comuniști”, au fost doar câteva dintre replicile acide ale actorului, Mugur Mihăescu.

E un delirant! M-am săturat! Politrucii ăștia care tot vor să acceadă la putere. Care-și plătesc funcțiile prin CNA-uri sau prin consilii de administrație. Votați de o mâna de oameni, nici câți s-au uitat la voi la Revelion. Fac pe filosofii în țara asta. Ce să-i comentez eu unui astfel de individ? Abuzează de bunul simț al tuturor”, a mai spus actorul despre deputatul USR-PLUS.

Mugur Mihăiescu, care este și proprietar de restaurant în Centrul Vechi și un critic al restricțiilor, i-a replicat pe un ton agresiv deputatului USR.

”Acești vagabonzi ai politicii românești aveți în mine cel mai mare critic, voi fi pe ochii pe voi și n-o să scăpați de mine”, a mai spus Mihăiescu la Antena 3.

TVR se află în centrul unui scandal, din cauza programului de Revelion

Dorina Rusu, membru al Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), a anunțat sâmbătă, prin intermediul unui comunicat, că s-a autosesizat în legătură cu emisiunea de Revelion de la TVR 1, acuzând postul public de televiziune că a încălcat atât ”legile bunului simț” cât și legislația audiovizualului.

Dorina Rusu susține că televiziunea publică, într-un moment din an în care foarte mulţi oameni se uită la televizor, a luat în derâdere regulile de protecţie anti-coronavirus, ba chiar a instigat la nerespectarea lor

Potrivit paginademedia.ro, TVR a intrat în acest an în Top 5 al celor mai urmărite televiziuni cu programul de revelion, fiind urmărită de peste 500 de mii de persoane, cu un rating de 2,9%.

Sursă foto: captură video Antena 3

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *