marcel ciolacu
marcel ciolacu

Scuze pentru decesele COVID vrea Marcel Ciolacu să audă de la reprezentanții PNL, pentru lipsa de măsuri adecvate gestionării valului patru al coronavirusului. PNL ar trebui să ceară scuze pentru cele 4.000 de decese COVID-19 înregistrate numai în ultima săptămână, a declarat președintele PSD.

„Eu am crezut că ieri PNL votează o rezoluție să-și ceară scuze de cei 4.000 de români care și-au pierdut viața în pandemie în ultima săptămână, ca să nu mai vorbim de cei peste 40.000. Dacă nu mai e un contact cu realitatea, măcar să se uite la CNN, care e o televiziune independentă prezentată în România, să vadă care e realitatea din România”, a afirmat Ciolacu, miercuri.

Marcel Ciolacu vrea scuze pentru decesele COVID din partea PNL, relatează B1TV.

Liderul social-democraților a mai afirmat că, la următoarele consultări de la Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, PSD va merge cu o propunere de premier.

Întrebat dacă există posibilitatea ca PSD să renunțe la pretenția de a avea poziția de premier, Ciolacu a răspuns: „Discuția în PSD sunt cele 100 de măsuri pe care le vom analiza și azi. Sunt pe termen scurt și mediu. În funcție de acestea, vorbim de o guvernare sau un guvern pe o durată mai scurtă sau mai lungă. PSD va merge la Cotroceni cu propunere de prim-ministru”.

Întrebat de ce la precedentele consultări de la Cotroceni PSD nu a mers cu o propunere de premier, Ciolacu a răspuns: „Matematica e o știință fixă”.

PSD e dispus să-și asume actul de guvernare, să reușim să scoatem România din criza în care a fost trimisă de guvernările de drepta. E obligația noastră, când avem cel mai mare grup parlamentar, să ne implicăm în soluționarea crizei.

Cred că acest bâlci de două luni, cu desemnări de premier știind că nu vor trece, cu rezoluții în timpul nopții care nu au legătură cu problemele românilor, trebuie să înceteze”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *