pol

În cabinetul lui Marcel Ciolacu sunt miniștri care teoretic după data de 9 iunie nu vor mai regăsi în Guvern, dacă vor obține un post la consiliile județene, așa cum este cazul lui Mircea Fechet, ministrul Mediului, care candidează la CJ Bacău sau Adrian Veștea, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care candidează la CJ Brașov. 

În spatele ușilor închise, sunt miniștri din actuala Coaliție de guvernare cărora li se reproșează că pot face mai mult.

Potrivit unor surse politice consultate de GÂNDUL, ministrul Adrian Veștea nu prea și-a făcut simțită prezența în fața publicului, deși în județul Brașov are șanse să obțină un mandat de președinte al consiliului județean.

A ieșit Mircea Fechet la televizor. Sebastian Burduja a ieșit cu energia lui. Cel care putea să comunice mai mult era Adi Veștea, avea ce să comunice. Alina Gorghiu a comunicat destul de bine. Raluca Turcan a fost la toate evenimentele pe cultură și Ligia Deca comunică, potrivit unor surse politice.

Adrian Veştea s-a aflat la conducerea CJ Braşov din iunie 2016, până în iunie 2023, când a demisionat după desemnarea sa în funcţia de ministru al Dezvoltării.

În ceea ce privește miniștrii PSD, sunt voci în spațiul public care ar fi vrut ca ministerul Familiei, condus de Natalia Intotero, să fie desființat și să fie redat ministerului muncii, așa cum era anterior.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *