Sebastian Burduja, pe urmele lui Nicolae Ceaușescu. Vrea să continue canalul Dunăre-București cu proiectul „Bucureștiul port la Dunăre”

Sebastian Burduja, ministrul Energiei și candidatul PNL în cursa pentru Primăria Generală, a declarat că o respectă pe Gabriela Firea, în calitate de adversar politic. 

Sebastian Burduja, candidatul PNL la Primăria Capitalei, a vorbit despre relația cu Gabriela Firea, propunerea Partidului Social Liberal, în cursa electorală. Ministrul Energiei și-a manifestat respectul față adversarul PSD, dar a precizat, în același timp, că nu a fost convins de rezultatele niciunuia dintre concurenții săi pentru șefia Bucureștiului.

„Suntem doi concurenți, îmi respect toți adversarii politici, dar dacă aș fi fost convins că există o alternativă mai bună, sau că Partidul Național Liberal ar fi putut susține cu fruntea sus și eu, să mă uit în oglindă și să spun că Partidul Național Liberal, și eu, președintele PNL București și echipa mea, noi susținem Gabriela Firea sau Cristian Piedone sau chiar Nicușor Dan, nu aș fi intrat în această bătălie. Pe mine nu m-au convins niciunul dintre cei trei, pentru că nu au convins rezultatele lor, n-au convins că au un plan și o viziune, nu sunt convins că au o echipă în spate și nu au ce arăta după niște ani de mandat.”, a declarat Sebastian Burduja.

La depunerea candidaturii, Sebastian Burduja i-a lansat o provocare primarului general de se prezenta la o dezbatere pe tema Bucureștiului, în termen de o săptămână.

„O să-l provoc direct pe domnul Nicușor Dan la o dezbatere în termen de o săptămână, să ne vedem, să discutăm pe soluții. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente”, spunea Burduja

Join the Conversation

2 Comments

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *