Ședința de guvern va avea loc în stradă, a spus premierul Florin Cîțu, pentru că miniștrii vor merge în centrele de vaccinare pentru a sta de vorbă cu oamenii. „De săptămâna viitoare facem un fel de ședință de Guvern în stradă” a declarat, luni, premierul.

Cîțu a subliniat că viitoarele măsuri de relaxare vor depinde de gradul de imunizare al populației.

Ședința de guvern, în stradă. „Cred că săptămâna viitoare vom avea tot Guvernul în stradă, în țară, miniștri și secretari de stat, la centrele de vaccinare. Trebuie să se implice tot Guvernul, direct, în această campanie și de săptămâna viitoare facem un fel de ședință de Guvern în stradă, în care toți vom fi și vom vorbi cu cetățenii, le vom răspunde întrebărilor după ce ies de la vaccinare”, a declarat Florin Cîțu, luni, într-o conferință de presă, citat de Digi24.

El a dat exemplul maratonului de vaccinare din acest weekend din București, care „a fost un succes” și „arată dorința românilor de a reveni la normalitate cât mai curând și faptul că românii au înțeles că singura soluție de a reveni la normalitate o reprezintă vaccinarea”.

Nu e nicio coincidenţă că avem o rată a infecărilor în scădere semnificativă, în acelaşi timp în care vedem şi o creştere a ratei de vaccinare. Ele merg mână în mână. Este o relaţie de cauzalitate de la vaccinare către rata de infectare în scădere”, a mai spus premierul, adăugând că România poate atinge ținta de a vaccina până la 1 iunie să fie 5 milioane de persoane.

Continuăm în acelaşi ritm şi cu mai multe campanii de vaccinare. Putem atinge această cifră şi am încredere că românii vor să revină la normalitate cât mai curând”, a spus Cîţu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *