Semafoarele, oprite de șobolani. Traficul în centrul Capitalei, afectat
Semafoarele, oprite de șobolani. Traficul în centrul Capitalei, afectat

Semafoarele oprite de șobolani. Traficul în centrul Capitalei a fost dat miercuri peste cap, pentru că semafoarele din intersecția Bulevardul Unirii cu Strada Nerva Traian nu mai funcționau. Echipa de intervenție a aflat și cauza defecțiunii: șobolanii roseseră cablurile de la panoul de control.

Compania Municipală pentru Managementul Traficului a transmis că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au stricat cablurile. De altfel, în mai multe cartiere din București au fost filmați șobolani, unii chiar într-un supermarket. Deratizarea a început anul acesta cu întârziere în Capitală.

Semafoarele oprite de șobolani. Compania de management al traficului a scris pe contul de Facebook al instituției că defecțiunea a fost semnalată ieri, în jurul orei 14.00, iar o echipă tehnică a mers să remedieze problema.

„S-a constatat că defecțiunea s-a produs din cauza rozătoarelor care au adus pagube cablajului aferent semaforizării. Echipa noastră a demolat, igienizat și refăcut legăturile electrice, reușind ca până la ora 15³⁰ să asigure repunerea în funcțiune a semafoarelor și implicit reluarea traficului în condiții normale”, se arată în postarea companiei.

Miercuri, doi șobolani au fost fotografiați pe un raft cu produse de panificație într-un magazin din sectorul 1.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.