Image default
Actualitate

Senator AUR, surprins dormind în ședința din Parlament: „Activează conexiuni mintale speciale. Eram în poziția vishuddha chakra”

Mircea Dăneasa, senator de AUR din Suceava, a adormit la o ședință a Camerei Deputaților, după cum se observă într-o fotografie publicată de Știri Suceava. Parlamentarul aflat la primul mandat a explicat că, de fapt, medita. „Poziția activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie”, a declarat sculptorul, senator AUR, potrivit Adevărul.

Senator AUR, surprins dormind în ședința din Parlament

„Eu eram lângă un deputat AUR şi poziţia aia înseamnă presiune pe stern. Asta activează ceea ce în sanscrită se numeşte vishuddha chakra, Asta activează conexiunile mintale speciale. Poeţii o folosesc pentru inspiraţie, când vor să scrie. Contextul: eram în Camera Deputaţilor, cu o seară înainte de ultima zi parlamentară, când s-au votat comisiile de interpelare a miniştrilor. Şedinţa s-a terminat pe la două noaptea. Grupul parlamentar de deputaţi AUR a părăsit sala în semn de protest, era noapte târziu. La noi, la Senat, se terminase activitatea şi noi nu am protestat, am stat până la sfârşit. M-am dus apoi în Camera Deputaţilor să văd care este atmosfera. Ca să îmi dau seama pe cont propriu de ce au plecat. Am stat mult acolo. Eram obosit, dar nu îmi era somn. Mă incitaseră războaiele acelea feroce şi voiam să văd cum se concluzionează. S-au concluzionat că cei care aveau majoritatea au făcut cum au vrut”, a declarat pentru Adevărul Mircea Dăneasa, senator AUR.

Cine este Mircea Dăneasa

Mircea Dăneasa, senator AUR, este sculptor, autorul statuii „Bucovina înaripată”, din centrul municipiului Suceava. Într-un interviu la postul de televiziune Intermedia Suceava, artistul susține că i s-a propus să candideze la Senat din partea AUR pentru că este autorul monumentului „Bucovina Înaripată”, amplasat în Piaţa Drapelului din Suceava, potrivit Gândul.

Alianța pentru Unirea Românilor a atacat la Curtea Constituțională hotărârea Camerei Deputaților prin care Ludovic Orban a fost ales președinte al forului. Judecătorii CCR au stabilit termenul la care vor la în discuție sesizarea pe 14 ianuarie.

Related posts

AUR, după ce a întârziat la întâlnirea cu Iohannis: „Ne-am plimbat”. Șoșoacă: „Mi s-a spus că nu pot intra fără mască”

Andrada Ionescu

Diana Șoșoacă nu se va înscrie în alt partid: “Nu poți să te alături partidelor contra cărora ai luptat”

Andrada Ionescu

Diana Șoșoacă, la miting în Piața Victoriei: “O să mori oricum. Acum depinde: mori demn sau mori prost”

Andrada Ionescu

Leave a Comment