image 2019 12 24 23566222 41 george simion a29525141c 780x470 1

Preşedintele AUR, George Simion, a susţinut, duminică, un discurs în italiană la reuniunea partidelor din Europa, reunite la Florența, sub sloganul „Free Europe! Jobs, security and common sense”. Gazda evenimentului a fost Matteo Salvini.

„Ne-am reunit în acest minunat oraş Florenţa toate partidele care doresc să aibă o Europă a popoarelor, o Europă a identităţii. Sunt mândru că sunt român, că vin din România, aşa cum sunteţi voi mândri să fiţi italieni şi membri ai Lega. Sunt liderul principalului partid suveranist din România. Luptăm pentru apărarea valorilor noastre naţionale, a valorilor comune, luptăm pentru patrie, familii, Dumnezeu şi luptăm pentru libertate”, a afirmat liderul AUR, citat într-un comunicat de presă preluat de News.ro.

Preşedintele AUR a subliniat că românii şi italienii au o origine culturală comună, originea latină, originea creştină. „Stânga vrea să ştergă aceste origini comune. Ei vor să renunţe la naţiuni, precum şi la familia naturală. Suntem cu toţii în favoarea ordinii naturale”, a completat George Simion.

Acesta a precizat că „aici, la Florenţa, Dante Alighieri a oferit lumii „Divina commedia” o alegorie plină de învăţături valoroase.

„Ce putem vedea astăzi în Europa? Infernul! Infernul pentru că avem migranţi ilegali, infernul pentru că avem dezindustrializare, infernul pentru că ne confruntăm cu distrugerea identităţii naturale şi cu declinul creştinismului. Vor să ne interzică să folosim cuvinte precum mama, tata sau patria. Este un adevărat infern. Noi, patrioţii uniţi ai celor 27 de state ale Uniunii Europene, trebuie să fim uniţi pentru alegerile europene de anul viitor. Vrem să apărăm valorile reale ale patriilor noastre: mamă, tată şi copii”, a completat Simion.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *