Avocatul Cristian Ene a comentat fuga lui Cătălin Cherecheș în Germania, susținând că aceasta a fost planificată din timp, anterior
Avocatul Cristian Ene a comentat fuga lui Cătălin Cherecheș în Germania, susținând că aceasta a fost planificată din timp, anterior

Avocatul Cristian Ene a comentat fuga lui Cătălin Cherecheș în Germania, susținând că aceasta a fost planificată din timp, anterior deciziei de a părăsi țara. Avocatul a respins ideea că Cherecheș ar fi fost păcălit și a menționat că fostul primar a filmat un mesaj către societatea românească în noaptea de dinaintea plecării, aceasta indicând o planificare prealabilă.

Avocatul Cristian Ene a respins, într-o intervenție la B1TV, afirmațiile apărătorului lui Cherecheș, care spusese că fostul primar din Baia mare ar fi fost „păcălit” să fugă din țară.

Asemenea afirmații nu sunt susținute din punct de vedere al interesului judiciar. O persoană nu poate fi manipulată așa ușor și mai ales o persoană de pregătirea domnului Cherecheș, care să fie convins în câteva minute să facă rost, instantaneu, și de o carte de identitate a unei rude și, ulterior, să părăsească teritoriul României.

Nu, aici vorbim, totuși, de un plan pus la punct anterior deciziei în sine, un act ce ne este susținător al acestei teze este chiar faptul că în noaptea de dinaintea plecării domnia sa a filmat și un mesaj către societatea românească, mesaj ce nu face altceva decât să dovedească capacitatea intelectuală a domnului Cherecheș, de a încerca să-și realizeze propria soartă în detrimentul deciziei juridice, ce a venit în defavoarea apărării domniei sale.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *