ch

Cătălin Cherecheș avea asupra lui un act de identitate italian, în momentul în care a fost capturat de autoritățile din Germania. În plus, edilul din Baia Mare mai avea și buletinul românesc, o legitimație de rezervist eliberată de MAI, o legitimație de deputat și peste 3.000 de euro cash, conform informațiilor obținute de GÂNDUL.

Surse judiciare au precizat pentru GÂNDUL atunci când a fost prins de polițiștii germani, Cherecheș se afla întins pe bancheta din spate a mașinii conduse de mătușa sa. Este vorba despre Mercedes Benz C Klasse AMG, cu număr de înmatriculare de Neu Ulm.

Filmul prinderii lui Cherecheș

La un moment dat, mătușa lui Cătălin Cherecheș a coborât din mașină și a mers să discute cu niște taximetriști. Ea încerca să negocieze cu ei preluarea primarului din Baia Mare.

În tot acest timp, ei erau filați și forțele de intervenție au prins momentul oportun să intervină.

Au deschis portiera din spate a mașinii și l-au găsit pe Cherecheș întins pe banchetă. El ar fi opus rezistență și atunci a fost bruscat de polițiștii germani, fiind rănit ușor la nivelul feței, au spus sursele citate pentru GÂNDUL.

Câți bani avea a el „primarul fugar”

După ce l-au săltat, anchetatorii nemți au găsit asupra lui Cherecheș un act de identitate eliberat de autoritățile din Italia, buletinul românesc, o legitimație de rezervist eliberată de MAI și o legitimație de deputat.

De asemenea, el avea mai multe sume de bani, respectiv 3.265 de euro, aproximativ 150 de euro în forinți și circa 320 de euro echivalent în lei.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *