Actualitate

Soluția lui Florin Cîțu: investițiile

Care este soluția lui Florin Cîțu pentru a ieși din criză. Ministrul Finanțelor Publice spune că s-a ținut de promisiune și a investit.

„Am promis investiții și asta am făcut. Există o singură soluție de a ieși din criză: INVESTIȚII! În același timp, alocarea masivă a resurselor bugetare spre investiții, nu spre cheltuieli neproductive, GARANTEAZĂ o economie cu creștere economică mare neinflationista în viitor.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Soluția lui Florin Cîțu este de a investi, iar el se laudă cu o sumă investită record. „În primele 6 luni, în mijlocul celei mai mari crize economice am făcut un lucru fantastic (pentru mulți imposibil). Am investit o suma RECORD. Cea mai mare suma investită de guvernul României în primele șase luni -16.1 miliarde lei. Asta înseamnă guvernare liberala.”, declară acesta.

Mai mult, Florin Cîțu aduce în vedere faptul că cei de la PSD dețin recordul rușinii. „Socialiștii de la PSD dețin recordul rușinii- cele mai mici sume investite doi ani la rand (2017 și 2018).”, adaugă el.

Ministrul Finanțelor Publice se prezintă optimist. El crede că economia țării își va reveni cât de curând. „Investițiile mari reprezintă încă un argument pentru care sunt optimist rațional atunci când vorbesc de revenirea economiei.. „, încheie Cîțu.

Florin Cîțu a atașat postării o imagine cu un grafic din care reies rezultatele ambelor partide, PNL și PSD. Astfel, conform datelor oferite de graficului publicat de ministru, PNL a investit 16,1 miliarde de lei în anul 2020, în timp ce PSD a investit doar 6 miliarde de lei în anul 2017.

Related posts

Ministrul Finanțelor anunță că rata șomajului a scăzut în plină criză

Alina Angelescu

Guvernul lui Florin Cîțu, negocieri pentru instalare. De luni se încearcă o majoritate parlamentară

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu, mulțumit de creșterea consumului în România, în condițiile de criză economică. „Vă imaginați unde putem ajunge cu #RomaniaFaraPSD?”

Constantinescu Gabriel

Ministrul finanțelor, la finalul controlului de la PMB: ”legea a fost încălcată în toate aspectele”

Constantinescu Gabriel

Florin Cîțu, atac bine țintit la Marcel Ciolacu după depunerea moțiunii de cenzură: ”Cât valorează cuvântul unui socialist?”

Florin Cîțu susține că România își va reveni în trimestrul trei după restricțiile coronavirusului

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment