Actualitate

Ciolacu: Carantina lui Orban este o aberație

Marcel Ciolacu spune despre carantină că este o aberație. Actualul șef interimar al PSD lansează un nou atac la adresa liberalilor.

„Carantina lui Orban este o aberație care, după 30 de ani, vinde iar libertatea la rație. Guvernul PNL să explice românilor de ce a aruncat iar țara în haos legislativ! Am decis azi să nu votăm legea carantinei până când Orban și Tătaru nu vin în Senat să-și susțină proiectul de lege. Și ministrul Justiției trebuie să explice cum a putut totuși să dea aviz pe un proiect atât de prost. Este cu atât mai grav că s-a dat aviz pe o lege care restrânge drepturi și libertăți!!!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Ciolacu spune despre Ludovic Orban că se ascunde. „Sunt trei zile de când l-am chemat pe Orban la Senat și văd că încă se ascunde. Guvernanții ori sunt inconștienți, ori le e frică de valul public de indignare. Țipă medici, pacienți, juriști, societate civilă – așa de bun a fost proiectul lor! Premierul trebuie să vină să explice cum a lăsat iar țara în vid legislativ și apoi a născut o lege tip matrioska. La suprafața era despre urgența sanitară și sănătatea publică și înăuntru un mecanism pervers, gata să anihileze libertățile românilor.”, adaugă acesta.

Liderul social-democraților nu uită să menționeze numele lui Klaus Iohannis în declarația sa. „Cât despre președintele Iohannis, prin tăcerea sa solemnă și asurzitoare ne arată ce ghinion avem că vidul legislativ prin care trece țara pică fix în weekendul lui prelungit!”, încheie el.

Related posts

Avocatul Poporului contestă la CCR încă o ordonanță a guvernului Orban. Renate Weber crede că discriminează judecătorii

Constantinescu Gabriel

PSD ar câștiga un procent mai bun la alegeri. La cât a redus handicapul față de PNL

Constantinescu Gabriel

Klaus Iohannis, despre moțiunea de cenzură eșuată a PSD: „Nu au fost în stare să asigure prezența în sală a propriilor parlamentari”

Constantinescu Gabriel

Ce este starea de urgență. Drepturile și libertățile cetățenilor care pot fi restrânse prin această măsură excepțională

Constantinescu Gabriel

Ciolacu: incapabila de la Educație dă vina pe autoritățile locale

Alina Angelescu

Victor Ponta îl atacă pe Nelu Tătaru

Alina Angelescu

Leave a Comment