Image default
Actualitate

Soluții pentru creșterea calității serviciilor medicale

Claudiu Năsui propune soluții pentru creșterea calității serviciilor medicale. Acesta spune că monopolul de stat din sănătate naște corupție.

“Puține lucruri sunt mai bolnave în România decât sistemul de sănătate. Bolnavi cronici nu își primesc tratamentele. Se cere mită pentru a obține posturi de doctori sau asistente. După care aceia, invariabil își recuperează investiția prin a cere la rândul lor mită. Iar corupția nu e doar la nivel mic, ci la nivel mare.”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Deputatul USR vorbește despre fraude și despre cel mai recent caz, al directorului de la Unifarm. “Toți foștii președinți ai CNAS, monopolul de stat care ne ia bani pentru a ne „asigura” sănătatea, sunt într-un stadiu sau altul al urmăririi penale. Toți au furat până la gât. Unul dintre ei a fost prins cu 800.000 de euro cash la el acasă. Alții au furat milioane de euro prin diverse comisioane cerute pentru a încheia contracte. Ieri am aflat că pandemia l-a îmbogățit pe un domn pus șef la Unifarm de către USL (da, adică și de PNL). Domnul a cerut 760.000 de euro șpagă pentru un contract de măști.“, declară acesta.

Soluțiile găsite de cei de la USR pentru creșterea calității serviciilor medicale.

Cei de la USR își doresc ca românii să aleagă dacă vor să fie asigurați la CNAS. “Ce ar trebui să facem ca să începem să îmbunătățim lucrurile? Să dăm românilor dreptul de a alege în sănătate. Fiecare român, bogat sau sărac, să aibă o sumă fixă cu care să-și aleagă un asigurator de sănătate. Iar statul să încurajeze cât mai mulți asiguratori să vină pe piața din România, ca românii să aibă de unde alege. De ce trebuie să fim toți asigurați la CNAS? Să depindem de deciziile unor mafioți care fură din banii noștri? Nu trebuie. Sau, mai bine zis, nu ar trebui. Hai să avem voie să ne alegem și alt asigurator decât asiguratorul monopol de stat CNAS.”, încheie Claudiu Năsui.

 

Related posts

Claudiu Năsui, după ce a fost acuzat de PSD că familia sa a avut legătură cu Securitatea: Bunica a fost închisă la Sighet, a ajutat rezistența

Andrada Ionescu

Jumătate din români nu plătesc asigurări de sănătate dar beneficiază de ele. Un salariat plătește aproape pentru trei persoane

Constantinescu Gabriel

Năsui: Robert Negoiță a dus nepotismul la un alt nivel

Alina Angelescu

Leave a Comment