Actualitate

Nicușor Dan, un nou atac lansat către Firea

Nicușor Dan, un nou atac lansat către Gabriela Firea. Viitorul candidat la Primăria Municipiului București vorbește despre promisiunile neîndeplinite ale actualului primar.

„După patru ani de administrație Firea-PSD, Spitalul Metropolitan e doar o machetă de plastic, iar promisiunea Gabrielei Firea din 2016 doar o minciună jalnică. Candidatul PSD, Gabriela Firea, promitea în 2016 un mare spital în București. Iar de atunci și până azi a reușit să construiască 1 metru pătrat de machetă. Atât.”, spune acesta pe pagina sa de Facebook.

Dan menționează că Gabriela Firea nu a dat prea multe detalii despre cum se va realiza acest proiect. „Primarul PSD, Gabriela Firea, n-a reușit până acum să facă un studiu serios de fezabilitate pentru Spitalul Metropolitan. De aceea, nu știm nici acum căror nevoi concrete și cuantificabile răspunde proiectul, ce specialități medicale sunt propuse pentru acest spital, câți medici și câte paturi vor exista pe fiecare secție, care va fi relația noii instituții medicale cu spitalele existente. Nu știm de la primarul PSD Firea cum se va finanța construcția noului spital (1 miliard de euro) și nu există nici măcar o garanție parțială de finanțare pentru debutul acestui proiect.”, continuă el.

Nicușor Dan spune că Firea nu a avut realizări semnificative. Acesta lansează un nou atac și speră ca bucureștenii să nu o mai voteze. „Un primar în funcție e judecat după fapte, nu după machete. Machetele nu vindecă bucureșteni, ci doar gâdilă orgoliul unui edil fără realizări. După ani de concerte, banchete și baluri, tot ce poate realiza primarul PSD, Gabriela Firea, este să promită că se apucă de muncă în următorul mandat. Sper că niciodată, sper că bucureștenii nu o vor mai vota.”, încheie el.

Related posts

Gabriela Firea a găsit justificarea: a pierdut alegerile din cauza campaniei negative din online. „Vreau să văd caracatița”

Constantinescu Gabriel

Gabriela Firea este „cel mai puternic candidat”, spune viceprimarul Bădulescu. Nu l-a primit încă în stafful de campanie

Constantinescu Gabriel

Ciprian Ciucu prezintă problema politizării RADET

Alina Angelescu

Doctorul Adina Alberts, replică dură adresată primarului general. „Pentru Gabi Firea copiii nu contează pentru că nu votează?!?”

Constantinescu Gabriel

Ultimele pregătiri pentru un nou spital modular în București

Alina Angelescu

Metroul de suprafață pe infrastructura CFR, proiectul lui Nicușor Dan

Alina Angelescu

Leave a Comment