Actualitate

Teodorovici insistă să facă PSD să conteze din nou

Eugen Orlando Teodorovici insistă să facă partidul din care face parte să conteze, din nou. Senatorul îi laudă pe social-democrați și spune că aceștia sunt capabili să conducă România.

„Am afirmat și am (și) demonstrat întotdeauna că, în plan economic, sunt și voi fi un liberal convins. Iar în ceea ce privește măsurile destinate cetățenilor acestei țări, sunt și voi fi mereu un socialist adevărat. E și motivul pentru care am ales să fiu membru PSD. Căci din punctul meu de vedere, e singurul partid pentru oameni – un partid cu suflet…doar că acum trebuie reînsuflețit nițel!”, spune el pe pagina sa de Facebook.

Acesta spune că PSD nu poate rămâne în opoziție. „Acestea sunt principalele motive pentru care nu pot fi de acord cu ideea că PSD ar trebui să rămână în opoziție, atât timp cât toți membrii PSD – și nu numai – suntem de acord că actuala conducere executivă “interimară” este dezastruoasă pentru țară! Nu putem rămâne în opoziție doar pentru a capitaliza – eventual – politic … PSD are capacitatea și profesioniștii necesari pentru a conduce această țară așa cum a mai făcut-o de-a lungul vremii. Sunt acele guvernări cu care ne mândrim acum și care au adus bunăstare românilor, dar au și pus România pe harta lumii democratice și au adus-o în UE”, explică Teodorovici.

Teodorovici insistă să reinventeze partidul și se gândește la șefia PSD . „Dacă înțeleg să îmi asum funcția de președinte al PSD, înțeleg să-mi asum inclusiv istoria sa, cu bune și cu rele, cu liderii, cu membrii, cu simpatizanții săi, cu greșelile, dar mai ales, cu reușitele care îi aparțin și care au făcut, la un moment dat, ca România să conteze.”, declară senatorul PSD.

 

Related posts

Codrin Ștefănescu este nemulțumit de Ciolacu

Alina Angelescu

Teodorovici, reproșuri la adresa lui Ludovic Orban

Alina Angelescu

Codrin Ștefănescu îl susține pe Teodorovici pentru șefia PSD

Alina Angelescu

Proiect de lege pentru salvarea industriei auto

Alina Angelescu

Teodorovici se luptă pentru șefia PSD

Alina Angelescu

Teodorovici declară: România nu contează la Summitul UE

Alina Angelescu

Leave a Comment