turcan

Raluca Turcan somează PSD să oprească discursul populist. „Somez PSD să înceteze cu discursul populist privind pandemia: distrug și sănătatea românilor, dar și mediul de afaceri!”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vicepremierul Guvernului Orban consideră că social-democrații vor să întoarcă populația împotriva guvernului, chiar după pandemie. „Prin politizarea cu cinism a măsurilor luate de Guvernul PNL pentru combaterea pandemiei, PSD își bate joc. Nu doar de eforturile imense depuse de medici împotriva răspândirii virusului. Dar și de mediul de afaceri atât de afectat de criza determinată de pandemie. Cu cât PSD zădărnicește eforturile depuse de autorități, de medici, de fiecare român în parte pentru a reveni treptat și prudent la normalitate după pandemie, cu atât mediul de afaceri riscă să rămână afectat. O creștere semnificativă a numărului de cazuri pe fondul unui discurs populist al PSD care influențează comportamentele sociale afectează nu doar starea de sănătate a populației, ci și sănătatea mediului de afaceri.”, continuă aceasta.

Pentru a nega toate atacurile aduse la adresa PNL, Raluca Turcan vorbește despre realizările liberalilor. „Programul IMM Invest. Prin acest program, Guvernul PNL a pus la dispoziția firmelor mici și mijlocii și a economiei 15 miliarde de lei. Sub formă de credite cu dobânzi subvenționate 100% pentru asigurarea capitalului de lucru al firmelor și pentru investiții. În cazul IMM-Invest, la data de 22 iunie, un număr de peste 7.000 de companii românești primiseră deja banii, iar valoarea creditelor acordate este de peste 6 miliarde lei.”, explică ea.

Un alt exemplu este amânare plății ratelor la credite. „16.440 de firme au beneficiat de această măsură, totalul obligațiilor suspendate fiind de peste 2,5 miliarde lei.”, încheie Turcan.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *