Sorin Grindeanu
Sorin Grindeanu

Ministrul Transporturilor își dorește personal să fie Marcel Ciolacu, fiind șeful partidului.

„O să avem un congres în august. Părerea personală e că îmi doresc ca cel care candidează din partea PSD sau susținut de noi la funcția de președinte să fie membru al PSD”, a declarat ministrul.

Sorin Grindeanu crede că cel care stă cel mai bine în sondaje dintre membrii PSD e Marcel Ciolacu.

Întrebat de realizatorul TV Cosmin Prelipceanu dacă crede că Nicolae Ciucă are dificultăți să intre în turul doi, Grindeanu a răspuns:

„Pe mine mă interesează să intre candidatul PSD și candidatul PSD va intra în turul doi. Că Nicolae Ciucă, din partea PNL, își dorește să intre în turul doi, Elena lasconi își dorește, Simion și el, Șoșoacă vrea si ea din europarlamentar să candideze, Mircea Geoană cred că în perioada următoare își va anunța candidatura. Vorbim de cinci care se bat cine să intre în finală cu candidatul propus de PSD”.

Grindeanu spune că se așteaptă la un moment de tip „Dragă Stolo” ca în alegerile din 2004, când Traian Băsescu a devenit candidatul alianței D.A. pe ultima sută de metri, cu câteva zile înainte de depunerea candidaturilor.

„Nu e târziu (o decizie în august – n.r.), sunt oameni profilați, Marcel Ciolacu e profilat, Simion se știe cine e, Ciuca se știe cine e. Sunt oameni pe scena politică de ani buni, îi cunoaștem”, a concluzionat Grindeanu.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *