Spitalul Fundeni rămâne fără apă caldă cel puțin o săptămână
Spitalul Fundeni rămâne fără apă caldă cel puțin o săptămână

Spitalul Fundeni rămâne fără apă caldă cel puțin o săptămână. La Institutul Clinic Fundeni este cel mai mare centru oncologic din țară, iar întreruperea furnizării apei calde survine ca urmare a unor lucrări RADET din zonă. Totodată, institutul nu dispune de centrală proprie pentru încălzire.

Spitalul Fundeni va rămâne fără apă caldă din cauza lucrărilor pe care compania Termoenergetica le efectuează la o conductă de termoficare din zona spitalului.

Compania Municipală Termoenergetica București S.A. a transmis că vor începe lucrări de reparații a conductei primare cu diametrul de 600 mm, cu o vechime de aproape 40 de ani.

Totodată, lucrările esențiale pentru funcționarea sistemului de termoficare în sezonul viitor de încălzire, vor fi efectuate în perimetrul delimitat de Parcurile Plumbuita și Motodrom și Șoseaua Fundeni.

Luni, 23 mai, au fost începute manevrele tehnice de golire a conductei, urmate de intervențiile pentru reparații. După finalizarea tuturor lucrărilor, vor fi efectuate operațiunile de umplere a tronsonului de conductă, relatează Antena 3.

Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute în teren.

Potrivit sursei citate, echipele CMTEB vor lucra simultan în mai multe puncte din rețea, astfel încât pe măsură ce se vor remedia avariile, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat.

Anual, în Institutul Clinic Fundeni se internează peste 70.000 de persoane, se efectuează peste 300.000 de consultații și 3.000.000 analize.

Join the Conversation

1 Comment

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *