PNL se laudă cu un proiect deblocat, Spitalul Regional Craiova. Fostul șef liberal, Alina Gorghiu, spune cum spitalele județene sunt arme politice pentru cei de la PSD.

“Sunt sigură că memoria românilor nu este scurtă! Tema spitalelor regionale a fost o permanentă minciună găunoasă a PSD, indiferent cum l-a chemat pe liderul acestui partid retrograd, care dă doar din gură! În doar câteva luni, Guvernul PNL a reușit să deblocheze cel mai amplu proiect din domeniul sănătății. Cu finanțare europeană: construirea spitalelor regionale. Sănătatea, o prioritate pentru Guvernul PNL: 47 de milioane de euro pentru spitalul Regional Craiova!!!”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Spitalul Regional Craiova va avea 800 de paturi. “Cu cele 800 de paturi pe care le va avea spitalul din Bănie, accesul populației locale la serviciile medicale, inclusiv la chimioterapie pentru pacienții bolnavi de cancer, va crește. Construcția acestei unități medicale de urgențe în Sud-Vestul României este un mare câștig și pentru cei din mediul rural. În plus, proiectul țintește să oprească și exodul medicilor din regiune, oferind un mediu de lucru mai atractiv pentru personalul medical.”, adaugă aceasta.

Părerea Alinei Gorghiu este că investițiile în infrastructura medicală fac diferența. “Investirea în infrastructura de sănătate modernă și eficientă, în prim-planul activității Executivului. În curând, atât Craiova, cât și Cluj-Napoca și Iași vor avea noi spitale care vor furniza servicii integrate de înaltă calitate, sigure, multidisciplinare pentru îmbunătățirea stării de sănătate a românilor din regiune. Concluzia: Guvernul PNL are grijă de sistemul sanitar! Și este doar un sector al României în care se poate!!!!”, încheie fostul lider PNL.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul