Stâlpișorii de pe Bdul Iuliu Maniu nr. 381 – 391, montați pentru delimitarea benzilor, nu au rezistat nici măcar 12 ore. Șoferul grăbit, care i-a distrus intenționat, a fost identificat și va fi bun de plată. Informațiile au fost transmise către Brigada de Poliție Rutieră București, în vederea aplicării sancțiunilor legale.
„În Sectorul 6 astfel de fapte nu mai scăpa nepedepsite! La mai puțin de 9 ore de la montarea acestor stâlpișori s-a găsit un șofer care să îi distrugă. A fost identificat și demarăm procedurile legale pentru recuperarea prejudiciului.
Transmitem identitatea șoferului, împreună cu imaginile pe care le deținem, la Brigada de Poliție Rutieră pentru a fi si amendat. Avem legi strâmbe care permit doar BPR să aplice amenzi dacă un autovehicul este în mișcare. 
Nu mai stam impasibili, oricine strică, oricine vandalizează, plătește! De prea mult timp lipsa autorității publice nu se face simțită în acest oraș și acesta este unul dintre motivele pentru care trăim într-o semianarhie”, a transmis Ciprian Ciucu, Primarul Sectorului 6.
Stâlpișorii de pe Bdul Iuliu Maniu au fost montați pentru eliberarea trecerilor de pietoni și asigurarea vizibilității în intersecții. Astfel de stâlpișori există în mai multe zone din sectorul 6. Soluția a fost văzută cu ochi buni de mulți dintre locuitorii din această zonă a Capitalei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *