Steagul roșu s-a ridicat în multe stațiuni de pe litoral din cauza mării agitate, iar salvamarii sunt indignați pentru că sunt ignorați de turiști, iar acest lucru are de cele mai multe ori consecințe tragice. Nu ne-am transformat și în „babysitter” atrage atenția liderul salvamarilor, Vasile Borteș.

„Colacul nu e pentru plajă”, a atras atenția Vasile Borteș, făcând referire la cei care intră în apă și sunt luați de valuri, într-o declarație pentru Digi24.

„Nu își iau medicamentația, leșină pe plajă. Părinții sau bunicii să aibă grijă de copii! Ieri ne-am confruntat cu trei cazuri de copii dispăruți. Ne-am transformat în babysitter? Să aibă grijă de copii!

Ce să mai dai sfaturi, când de ani de zile batem monedă – aveți grijă la copii, luați-vă pastilele, stați la umbră, hidratați-vă, nu mai intrați în apă după ce ați mâncat sau băut! Aveți grijă de viața voastră, fiecare viață este foarte importantă.

După cum arată prognoza, s-ar putea să avem o săptămână și jumătate steagul roșu pe litoral. Salvamarii o să fie înnebuniți. Dacă până acum alergau 10 km, cred că azi vor alerga 15 – 20 de km ca să salveze fiecare om care oricum nu are ce căuta în apă dar ei ignoră”, a declarat Vasile Borteș.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *