Adrian Streinu Cercel, mesaj pentru români: ”Să-şi bage minţile în cap şi să se ducă să se vaccineze!”
adrian streinu cercel

Românii se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze cu SARS-CoV-2, având în vedere că nu poartă mască şi nu se vaccinează, motiv pentru care, la începutul anului 2022, vom trece, cel mai probabil, printr-un nou val pandemic, a afirmat, preşedintele Comisiei de sănătate a Senatului, Adrian Streinu-Cercel.

„Anul 2022 ne va pune în situaţia să mai avem, foarte probabil, cel puţin la începutul anului, încă un val epidemic şi asta tot din cauza noastră, că nu înţelegem că trebuie să purtăm masca tot timpul, de dimineaţa şi până seara, că nu înţelegem că trebuie să ne vaccinăm, că nu înţelegem…”, a declarat vineri medicul Adrian Streinu Cercel, la dezbaterea „Programul de tratament HIV – prezent şi perspective”.

Medicul a adăugat că oamenii se „comportă ca și când și-ar dori să se infecteze”.

„De ce nu înţelegem toate aceste lucruri chiar nu îmi dau seama şi constat cu stupoare că concetăţenii noştri se comportă ca şi când şi-ar dori să se infecteze, nu ca şi când şi-ar dori să se păzească de infecţie”, a mai spus Adrian Streinu Cercel.

Potrivit senatorului PSD, populaţiei trebuie să i se reamintească faptul că acest virus ucide sau lasă sechele.

„Trebuie să le aducem aminte că acest virus, SARS-CoV-2, uneori mai şi ucide, şi dacă nu îi ucide pe cei pe care i-a lovit îi lasă cu sechele pe o durată foarte lungă de timp”, a adăugat medicul.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *