Coaliția negociază de câteva ore cu ce candidat va merge mai departe. Cătălin Cîrstoiu are șanse minime să continue, mai ales că potrivit sondajelor ar ieși pe locul 3.

Din partea PSD o variantă era susținerea lui Cristian Popescu Piedone, iar liberalii ar putea veni cu propriul candidat.

Rareș Bogdan ar fost luat în calcul, însă a spus că nu dorește această funcție. ,,Am refuzat această onoare”, a spus Rareș Bogdan, pentru Gândul.

Surse GÂNDUL spun că medicul Cătălin Cîrstoiu nu va mai fi candidatul Coaliției. În aceste momente, discuțiile de la Palatul Victoria se concentrează pe numele unui înlocuitor pentru Cătălin Cîrstoiu.

UPDATE 12.20:

Potrivit unor surse GÂNDUL, Coaliția caută noi variante pentru a desemna un nou candidat.

Întrebat despre un alt candidat comun sau dacă fiecare partid va merge cu propriul candidat, Rareș Bogdan ne-a declarat că: ,,Vom vedea în orele următoarele.”

Care sunt scenariile coaliției

În situația în care medicul Cătălin Cîrstoiu s-ar retrage, Coaliția ar trebui să vină cu o variantă nouă de candidat comun însă este mult prea târziu să facă acest lucru.

Ar mai fi varianta ca fiecare partid sa aibă propriul candidat. PSD nu a anunțat un potențial candidat, iar Gabriela Firea nu poate fi pe listă, deoarece aceasta va candida la europarlamentare. Nici Daniel Băluță nu este o variantă, întrucât acesta și-a înscris candidatura la sectorul 4, iar despre Robert Negoiță care s-a oferit să preia această candidatură, Marcel Ciolacu spunea că este un este un bun primar la sectorul trei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *