Suspendarea stării de alertă în sectorul 1 nu va fi posibilă
Suspendarea stării de alertă în sectorul 1 nu va fi posibilă

Suspendarea stării de alertă în Sectorul 1 nu va fi posibilă, după ce joi, Tribunalul București a respins cererea înaintată de PSD.

PSD a contestat în instanță starea de alertă din sector, însă o instanță a Tribunalul București a respins, în cursul zilei de joi, cererea.

Tribunalul București a respins cerea PSD pentru suspendarea stării de alertă în Sectorul 1 din Sectorul 1.

„Respinge cererea de suspendare. Respinge excepția lipsei de interes ca neîntemeiată. Respinge excepţia lipsei capacităţii procesuale de folosinţă a pârâtei Primăria Sectorului 1 Bucureşti ca neîntemeiată.

Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtei Primăria Sectorului 1 Bucureşti. Respinge acţiunea faţă de pârâta Primăria Sectorului 1 Bucureşti ca fiind formulată în contradictoriu cu o persoană fără calitate procesuală pasivă. Respinge cererea de suspendare a executării actului administrativ ca neîntemeiată.

Cu recurs în termen de 5 zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a II-a de Contencios Administrativ şi fiscală”, se precizează în decizia tribunalului, arată B1TV

Pe 23 iulie, Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sector 1 a primit acordul prefectului Capitalei și a declarat stare de alertă în Sectorul 1, din cauza situației deșeurilor, neridicate de săptămâni întregi de pe străzi. Decizia a fost luată pentru o perioadă de 30 de zile.

Starea de alertă din Sectorul 1 a fost decisă din cauza situației critice generată de reridicarea deșeurilor din sector.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *