Actualitate

Tăriceanu crede că cei de la PNL organizează alegerile în favoarea lor

Călin Popescu Tăriceanu crede că cei de la PNL organizează alegerile în favoarea lor. Pentru a reduce riscul infectării votanților, Guvernul Orban vrea să stabilească niște intervale orare pentru cei în vârstă.

„Pas cu pas Iohannis și Orban pun în aplicare planul de fraudare al alegerilor. Ieri, Guvernul a transmis Parlamentului planul de a fixa intervale orare pentru votul celor în vârstă. Cam așa cum au făcut-o și în perioada stării de urgență, două ore și pe fugă. Nu am nici un fel de dubiu că măsura este absolut neconstituțională, dar, mai grav, ea este absolut insultătoare. Ea este soluția pe care Iohannis și Orban au găsit-o pentru a neutraliza nemulțumirea pensionarilor după refuzul lor de a le mări pensiile conform legii. Și cum 5 milioane de voturi contează, au inventat această șmecherie la care i-au pus moț și măsurarea temperaturii la intrarea în secția de votare.„, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Șeful ALDE ironizează situația actuală. „Asta înseamnă că un lipitor de afișe de la PNL va sta în fața secției de votare și ne va măsura temperatura. Da, cu acele termometre care de cele mai multe ori arată 34-35 grade, încât începi să-ți pui întrebări dacă mai trăiești. Și dacă temperatura noastră va depăși o cifră pe care o vor fixa tot ei (probabil că se va măsura în grade K(laus)) lipitorul de afișe PNL ne va interzice accesul în secția de vot. Adică ne va interzice dreptul de vot conferit de Constituție! Măcar la Bacalaureat le-au mai dat copiilor o șansă într-o sesiune specială. Nouă…doar în toamnă! Poate. Dacă ne purtăm frumos!”, continuă acesta.

„Vi s-a făcut de o revoluție?”

Mai mult Tăriceanu le sugerează celor de la conducere să plece acasă. „Serios, băieți? Atât de disperați sunteți? Vi s-a făcut de o revoluție? Nu mai bine plecați acasă ca să nu mai violați democrația și bunul simț?”, încheie el.

Related posts

Replica lui Orban după ce Marcel Ciolacu l-a acuzat de măsluirea datelor coronavirusului. E un act „profund imoral”

Constantinescu Gabriel

Ludovic Orban: „baroni și baroneți roșii” țin România captivă

Constantinescu Gabriel

Marcel Ciolacu: PNL a avut un singur scop-alegerile

Alina Angelescu

Teodorovici face pași către conducerea PSD

Alina Angelescu

Spitalele cu secții de terapie intensivă trebuie pregătite pentru coronavirus, a cerut premierul Ludovic Orban

Aeroportul Internațional Brașov va fi legătura Europei cu Moldova. Explicațiile premierului Orban

Leave a Comment