Image default
Actualitate

Tăriceanu crede că cei de la PNL organizează alegerile în favoarea lor

Călin Popescu Tăriceanu crede că cei de la PNL organizează alegerile în favoarea lor. Pentru a reduce riscul infectării votanților, Guvernul Orban vrea să stabilească niște intervale orare pentru cei în vârstă.

“Pas cu pas Iohannis și Orban pun în aplicare planul de fraudare al alegerilor. Ieri, Guvernul a transmis Parlamentului planul de a fixa intervale orare pentru votul celor în vârstă. Cam așa cum au făcut-o și în perioada stării de urgență, două ore și pe fugă. Nu am nici un fel de dubiu că măsura este absolut neconstituțională, dar, mai grav, ea este absolut insultătoare. Ea este soluția pe care Iohannis și Orban au găsit-o pentru a neutraliza nemulțumirea pensionarilor după refuzul lor de a le mări pensiile conform legii. Și cum 5 milioane de voturi contează, au inventat această șmecherie la care i-au pus moț și măsurarea temperaturii la intrarea în secția de votare.“, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Șeful ALDE ironizează situația actuală. “Asta înseamnă că un lipitor de afișe de la PNL va sta în fața secției de votare și ne va măsura temperatura. Da, cu acele termometre care de cele mai multe ori arată 34-35 grade, încât începi să-ți pui întrebări dacă mai trăiești. Și dacă temperatura noastră va depăși o cifră pe care o vor fixa tot ei (probabil că se va măsura în grade K(laus)) lipitorul de afișe PNL ne va interzice accesul în secția de vot. Adică ne va interzice dreptul de vot conferit de Constituție! Măcar la Bacalaureat le-au mai dat copiilor o șansă într-o sesiune specială. Nouă…doar în toamnă! Poate. Dacă ne purtăm frumos!”, continuă acesta.

“Vi s-a făcut de o revoluție?”

Mai mult Tăriceanu le sugerează celor de la conducere să plece acasă. “Serios, băieți? Atât de disperați sunteți? Vi s-a făcut de o revoluție? Nu mai bine plecați acasă ca să nu mai violați democrația și bunul simț?”, încheie el.

Related posts

Toți candidații unui partid se numesc la fel, într-o comună din Suceava. Sunt 15!

Constantinescu Gabriel

Pensiile și alocațiile vor crește, a promis Ludovic Orban. Nu se știe însă cu cât și când

Constantinescu Gabriel

Dan Barna spune că se va testa de Covid înainte de întâlnirea cu Klaus Iohannis

Andrada Ionescu

Marcel Ciolacu și Robert Cazanciuc îl somează pe Orban să vină cu un plan concret în Parlament pentru combaterea pandemiei de coronavirus. Scrisoarea oficială

Constantinescu Gabriel

Mihai Tudose, ieșire dură împotriva Guvernului: „Nu uitați să purtați mască… începe să pută….”

Cum arată staff-ul de campanie PNL, pregătit pentru alegerile din 27 septembrie. Dan Motreanu și Raluca Turcan au primit funcții cheie

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment