Actualitate

Ponta crede că Guvernul Orban falsifică cifrele

Victor Ponta crede că Guvernul Orban falsifică cifrele. Declarația liderului ProRomânia vine la scurt timp după ce s-a renunțat la mărirea salariilor profesorilor.

„Sper ca NU ati uitat. Bugetul pentru 2020 NU a fost dezbatut si aprobat de Parlament – ci a fost angajata raspunderea Guvernului. Guvern care, prin vocea lui Orban si vocea lui Catu au declarat public, in mod repetat , ca banii pentru cresterile salariilor profesorilor si pentru majorarea pensiilor SUNT alocati in Buget ! Azi este OFICIAL – au mintit direct si fara rusine profesorii si pensionarii ( multi dintre acestia votandu-i in 2019) – asa cum au mintit parintii referitor la alocatii , firmele romanesti si, in general , pe toata lumea!„, spune acesta într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Șeful ProRomânia este de părere că Guvernul este incompetent. „Explicatia : “nu sunt bani” contrazice ceea ce spuneau chiar ei la adoptarea Bugetului “ am alocat banii in Buget” / dar contrazice si ce au facut tot ei chiar ieri – au marit deficitul ( adica banii pe care ii imprumuta) pana la peste 8% din PIB ( adica aproape 20 miliarde de Euro)! Incompetenta nu este, din pacate, singura problema a acestui Guvern / tupeul cu care mint public si falsifica cifrele trebuie sa ne dea de gandit!”, continuă el.

Victor Ponta îndeamnă populația să nu îi voteze pe cei de la PNL la alegerile locale. „Dar, cel mai grav, este dispretul fata de oamenii pe care ii mint si ii fura – si apoi ii asteapta sa ii voteze in 27 Septembrie! Ii votati din nou? Daca da – inseamna ca au au avut dreptate sa va minta! Eu sper ca nu!”, încheie Ponta.

Related posts

Chichirău lansează un nou atac la adresa lui Mihai Chirica

Alina Angelescu

Teodorovici: Iohannis este șef de campanie electorală

Alina Angelescu

80 miliarde euro pentru România din bugetul UE

Alina Angelescu

Cum au fost și vor fi sprijinite afacerile românești

Alina Angelescu

Claudiu Năsui explică problema pensiilor speciale

Alina Angelescu

Opoziția vrea anularea automată a amenzilor

Alina Angelescu

Leave a Comment