Mihai Pascu, tatăl tânărului drogat care a provocat accidentul mortal din 2 Mai, a intrat cu motocicleta în jurnaliștii adunați pe trotuar în fața sediului DIICOT, la finalul audierilor.

Potrivit B1 TV, mai multe persoane au fost rănite în urma gestului revoltător făcut de Mihai Pascu. Printre aceștia se află și protestatarul Marian Ceaușescu care ar fi fost lovit la genunchi. Mihai Pascu și-a continuat nestingherit deplasarea prin București.

Mai mult decât atât, la audieri, Mihai Pascu a fost surprins în timp ce râdea, relaxat, în ciuda situației în care se află fiul său și soția sa.

Mihai Pascu venise la DIICOT ca să fie alături de fiul său, dar a aflat că este învinuit de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, după ce la percheziții în apartamentul său s-au găsit mai multe cartușe.  A plecat de la DIICOT cu măsura controlului judiciar.

Anterior, el l-a dus pe Vlad Pascu în Olanda pentru tratament de dezintoxicare și tot el a mers cu tânărul la Constanța în ziua tragediei din 2 Mai și i-a spus să stea departe de probleme.

Joi, Mihai Pascu a venit la sediul DIICOT, la scurt timp după ce soția lui a fost adusă însoțită de mascați. Femeia este suspectată că a încercat să șantajeze martorii din dosar, astfel încât să dea declarații în favoarea lui Vlad Pascu. La perchezițiile de dimineață, procurorii au ridicat mai multe probe de la domiciliul ei.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *