Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul implicat într-un accident mortal în 2 Mai, a fost reținută pentru 24 de ore de procurori

Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, tânărul implicat într-un accident mortal în 2 Mai, a fost reținută pentru 24 de ore de procurorii DIICOT. Aceasta a fost scoasă din sediul DIICOT, unde a fost audiată și dusă în arestul Poliției. Ea este suspectată de infracţiuni contra înfăptuirii justiţiei, după ce ar fi încercat să influențeze martori din dosar.

Mihai Pascu, tatăl lui Vlad Pascu, a fost pus sub control judiciar după ce a fost audiat de procurorii DIICOT. La audieri au fost prezenți și mama lui Vlad, Miruna Pascu, și fiul, Vlad Pascu. La final, tatăl lui Vlad Pascu a intrat cu motocicleta in jurnaliștii aflați pe trotuar care voiau să-i ia declarații.

În cadrul aceleiași anchete, Duma Tudor, zis Maru, prieten apropiat al lui Vlad și considerat principalul său dealer de droguri, a fost audiat. Maru este acuzat și că ar fi spart farmacia Spitalului Floreasca chiar înainte să fie ridicat de DIICOT. El ar fi furat câteva pungi cu ser fiziologic și și-ar fi scris numele pe coșul de gunoi al farmaciei, transmite B1TV.

Procurorii anchetează o rețea de traficanți de droguri din care Vlad Pascu făcea parte. Numele a 9 persoane au fost vizate în urma a 11 percheziții efectuate în această anchetă. Cei implicați sunt acuzați de trafic de droguri și alte infracțiuni legate de consumul și distribuția de stupefiante.

Anchetatorii au stabilit că Vlad Pascu și grupul său de prieteni consumau droguri atât de la dealerul Maru, cât și de la doi frați, Ștefan și Antonio Constantin, ambii din Sectorul 4 al Bucureștiului. După accidentul din 19 august, în care Vlad Pascu a fost implicat, autoritățile au intensificat ancheta legată de traficul și consumul de droguri în acest caz.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *