Tichetele de masă pentru vaccinările COVID nu au fost acordate

Tichetele de masă pentru vaccinările COVID nu au fost acordate nici până acum în sectorul patru al Capitalei, și de abia acum vor începe înscrierile pentru eliberarea acestora. De pe 11 octombrie încep înscrierile pentru acordarea tichetelor de masă restante persoanelor vaccinate cu schema completă împotriva COVID -19. Valoarea acestora este de 100 de lei.

Persoanele cărora, în perioada 03.09.2021-14.04.2022, li s-a administrat doza 2 la unul dintre vaccinurile AstraZeneca, Pfizer și Moderna sau unidoza la serul Johnson&Johnson, sunt eligibile pentru a primi tichetele de masă. Există însă un termen limită pentru folosirea acestora, până la sfârșitul acestui an, potrivit B1TV.

Mai există o condiție, și aceea ca vaccinarea acestor persoane să fi fost făcută în următoarele centre de pe raza Sectorului 4 :

Grand Arena Mall;

Palatul Național al Copiilor;

City Office;

Drive-thru Metro Berceni;

Spitalul Clinic de Urgență “ Ioan”;

Spitalul de Boli Cronice Sf. Luca;

Spitalul Clinic de Psihiatrie Dr. Al. Obregia;

Comandamentul Brigăzii 1 Mecanizată.

Pentru a intra în posesia bonurilor în valoare de 100 de lei, persoanele imunizate împotriva SARS-CoV2 în intervalul 03.09.2021-14.04.2022 și care nu au primit până acum tichetele valorice trebuie mai întâi să se înscrie. Pot face lucrul acesta începând cu data de 11 octombrie a.c., alegând una dintre următoarele modalități:

online, accesând link-ul https://start.ps4.ro/tichete și completând formularul aferent cu datele personale (nume, prenume, CNP, număr de telefon);

fizic, prin prezentarea la Biroul de Asistență din Mall Grand Arena (Bd. Metalurgiei Nr. 12-18, Etaj.1).

Ulterior, după verificarea documentelor, persoanele eligibile vor fi contactate telefonic pentru a li se acorda tichetele de masă, ce vor putea fi ridicate de la fostul centru de vaccinare din Mall Grand Arena, începând cu data de 31 octombrie a.c.., de luni până vineri, în intervalul orar 09:00- 17:00.

Menționăm faptul că, aceste bonuri valorice sunt valabile până la data de 31 decembrie a.c.. Acordarea lor are loc în baza prevederilor Ordinului Ministrului Sănătății nr. 1863/10.09.2021 privind acordarea tichetelor de masă persoanelor care s-au vaccinat cu schema completă împotriva SARS-CoV2 în perioada 03.09.2021-14.04.2022.

În Sectorul 4 al Capitalei au beneficiat de schema completă de vaccinare în perioada mai sus menționată, un număr de 93.316 persoane.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *