Traian Băsescu ar putea candida la Primăria Capitalei. De ce depinde asta
Traian Băsescu ar putea candida la Primăria Capitalei. De ce depinde asta

Traian Băsescu ar putea candida la Primăria Capitalei, dacă partidele de dreapta nu-l vor susține pe Nicușor Dan. Dezvăluirea a fost făcută de președintele PMP, Eugen Tomac. PMP îl va susține pe Nicușor Dan dacă și restul partidelor, PNL și USR-PLUS, o vor face, în caz contrar urmând să meargă la alegerile locale cu fostul președinte al României Traian Băsescu, care a mai fost primar al Capitalei.

„Deocamdată, candidatul care și-a anunțat public candidatura, stă cel mai bine în toate sondajele și este în campanie zi de zi, este Nicușor Dan (…) Noi am cerut și PNL și USR-PLUS să îl susțină pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei. Dacă o vor face, vom fi și noi acolo. Altfel, suntem obligați să avem un candidat propriu la Primăria Capitalei”, a declarat președintele PMP, la PsNews.

Traian Băsescu ar putea candida: „în cazul în care Nicușor Dan reușește să convingă alianța USR-PLUS sau PNL să îl susțină la Primăria Capitalei, același lucru îl vom face și noi.

Dacă președintele Traian Băsescu va candida, sunt absolut convins că va câștiga. Ar fi o binecuvântare pentru București să aibă un primar lipsit de orice complex și presiune din partea cuiva, care va pune în mod sigur pe primul loc interesul Bucureștiului. Este un om care știe perfect Capitala. Este un om care are autoritatea necesară pentru a le spune: <<Trebuie să facem acest proiect, aici trebuie acționat așa. Pentru termoficare trebuie făcut așa>>. Pentru centură va sta de dimineață până seara până când se vor mișca lucrurile(…) a argumentat Eugen Tomac..

Președintele PMP este încrezător în victoria lui Băsescu, dacă acesta se va arunca în lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei.

„Nu este exclus ca Traian Băsescu să fie candidatul PMP pentru Primăria Capitalei(…) E o funcție unde nu îți interzice Constituția să revii. Poți să revii de câte ori te cer cetățenii. Orice este posibil. Eu spun așa: partidele de dreapta trebuie să susțină cel mai bine plasat candidat. (…) Dacă intră Traian Băsescu în cursa pentru Primăria Capitalei, sunt absolut convins că va câștiga. Este omul care știe ce trebuie făcut(…), a mai spus Eugen Tomac.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul