tudorache

Tudorache primar. Cum explică Tudorache situația de la Primăria Sectorului 1. Acesta a fost acuzat de fraudă de către contracandidata sa, Clotilde Armand. Vezi de ce Clotilde Armand vrea ca Tudorache să fie reținut de anchetatori.

La o zi după alegerile locale, Daniel Tudorache anunță că a câstigat un nou mandat. „Breaking news! După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand! Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, spune el într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Ulterior, Clotilde Armand l-a acuzat de fraudă. Reacția lui Tudorache (PSD) a fost să solicite renumărarea voturilor. „Azi-noapte, am solicitat Biroului Electoral Central renumărarea voturilor. Îmi doresc transparență totală, în primul rând pentru a elimina orice suspiciune despre furtul voturilor. Pentru că voturile reprezintă voința și speranța oamenilor. Iar acestea nu trebuie în niciun caz furate. E normal ca într-o luptă atât de strânsă să se verifice fiecare vot. Nu sunt însă normale nici presiunile, nici manipulările.”, explică acesta tot pe Facebook.

Denise Rifai este de partea primarului Tudorache. Jurnalista a descoperit un detaliu care aruncă situația în aer. „Cat despre Doamna Clotilde. Din nou, pe procedura. In momentul in care se tiparesc pv urile, ele au un qr. In mom in care pv urile impreuna cu sacii cu buletinele de vot sunt predati la BES, presedintele BES lipeste pe Procesul Verbal un nou qr ca un abtibild. De ce Doamna Clotilde are in posesie pv uri cu un nou qr, adica dintre cele care au fost deja predate??? Cine i le-a dat??? Folosind aceste pv uri, care nu ar tb sa fie in posesia ei, Doamna incearca sa insinueaza fraudarea votului ?????!!!! Ma intreb si eu. :))) Am voie, nu?”, spune ea într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *