Președinția Consiliului județean Vrancea ar putea să-i revină unui actor. PNL-iștii din Râmnicu Vâlcea îl propun pe actorul Grig Chiroiu, „Caporalul Pupăză” din serialul TV „Trăsniţi în NATO”, drept candidat. Candidatura sa a fost votată în unanimitate de membrii organizaţiei municipale a PNL.

După discuţii şi foarte multe proiecte puse pe masă, am reuşit să cooptăm în această zonă administrativă pe actorul Grig Chiroiu, dar nu pentru faptul că este un actor, ci pentru faptul că este un reprezentant din zona economică, fiind un antreprenor în domeniul turismului, astfel încât Partidul Naţional Liberal să nu mai mimeze desemnarea unui membru de partid în funcţia de preşedinte la Consiliul Judeţean. Ne asumăm, suntem o organizaţie care merge asumat şi noi vrem să câştigăm pe toate fronturile”, a declarat Virgil Pârvulescu, preşedintele PNL Râmnicu Vâlcea, potrivit B1TV.

Președintele PNL Râmnicu Vâlcea a mai spus că actorul Grig Chiroiu are o notorietate foarte mare și speră ca, împreună, să scoată județul Vâlcea „din obedienţa diferitelor grupuri de interese, ca să le zic aşa, să nu le dau o altă denumire”.

Candidatura actorului a fost propusă chiar de Pârvulescu și urmează să fie aprobată şi de către Comitetul de Coordonare de la nivelul filialei judeţene a PNL.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *