Un muncitor a murit ars de viu într-un canal din București
Un muncitor a murit ars de viu într-un canal din București

Un muncitor a murit ars de viu într-un canal din București, în timp ce executa lucrări la rețeaua electrică. Accidentul de muncă a avut loc în apropierea Bibliotecii Central Universitare.

Bărbatul lucra într-un canal tehnologic, care e și punct de transformare. El avea 50 de ani. Un coleg de-al său, în vârstă de 44 de ani, a suferit un atac de panică și a fost transportat la Spitalul Floreasca. Pompierii au intervenit  pentru stingerea incendiului, dar a fost prea târziu pentru bărbatul de 50 de ani.

Din nefericire, în urma acestui eveniment, un bărbat în vârstă de 50 de ani a decedat. Acesta efectua lucrări, împreună cu alți colegi, de natură electrică la un punct de transformare stradal din strada Rosetti. Nu știm din ce considerente și în ce circumstanțe s-a produs un incendiu, care l-a surprins în interior și nu a mai putut ieși în timp util.

Un bărbat de 44 de ani, coleg al celui decedat, urmează să fie transportat la Spitalul Floreasca. Acesta nu prezintă probleme medicale rezultate în urma incendiului, ci doar un atac de panică.

Colegii mei pompieri urmează să intre în acel canal tehnologic, care e și punct de transformare totodată, care a fost deconectat de la sursa de electricitate, pentru a stabili circumstanțele și a stinge incendiul, pentru că încă mai sunt degajări de fum în interior”, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al pompierilor, pentru B1TV.

Incidentul a avut loc pe strada CA Rosetti din Capitală. Bărbatul era angajat al unei firme de furnizare a energiei electrice și lucra într-un canal tehnologic.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *