Un polițist drogat a fost reținut după ce a provocat un accident rutier
Un polițist drogat a fost reținut după ce a provocat un accident rutier

Un polițist drogat a fost reținut după ce a provocat un accident rutier. Același agent mai fusese depistat cu puțin timp înainte că frecventase o prostituată, la care se dusese în uniformă.

Polițistul drogat care a provocat accidentul a fost reținut pentru 24 de ore.

În urma actelor procedurale efectuate de către polițiști și a cercetărilor procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Sărat, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a agentului de poliție. Și de această dată, cercetările au respectat criteriul obiectivității iar măsurile legale în materie disciplinară vor fi dispuse în condiții de maximă fermitate”, precizează Inspectoratul de Poliție Buzău, citat de B1TV.

Tocmai acel polițist drogat este cercetat administrativ pentru că s-a prezentat în uniformă pentru a întreţine relaţii sexuale contra-cost cu o femeie, cunoscută drept prostituată, și a fost implicat într-un scandal cu doi cunoscuţi ai acesteia.

Accidentul cu agentul sub influența drogurilor a avut loc în localitatea Topliceni. În timp ce conducea pe direcţia Râmnicu Sărat către Buda, polițitul în vârstă de 36 de ani, din Râmnicu Sărat, a intrat în coliziune cu două autovehicule staţionate. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru refuzarea sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, fiind sesizat, de îndată, Parchetul de pe lângă judecătoria Râmnicu Sărat spre competentă soluţionare”, au mai precizat poliţiştii.

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *