Un primar s-a vaccinat mai devreme, în etapa dedicată medicilor
Un primar s-a vaccinat mai devreme, în etapa dedicată medicilor

Un primar s-a vaccinat mai devreme, în etapa dedicată personalului medical. Primarul unei comune din Călărași a sărit rândul și a postat momentul pe rețelele de socializare, pentru încurajarea cetățenilor.

Primarul comunei Alexandru Odobescu, Niculae Eremia a spus la Digi24 ca s-a înscris pe lista medicului de familie pentru a se vaccina, după care a mers marți la centrul de vaccinare și s-a vaccinat.

Un primar s-a vaccinat mai devreme, dar nu consideră că ar fi o problemă faptul că s-a vaccinat într-o etapă a campaniei în care au acces, în mod normal, doar angajații din sistemul medical. De altfel, el a postat pe Facebook o fotografie din momentul vaccinării, cu mesajul „Responsabilitate! Prima doză de vaccin”.

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, spunea că nimeni nu va sări rândul la vaccinare, iar politicienii nu au prioritate. Mai multe personalități se vor implica în campania de comunicare pe tema vaccinării anti-Covid-19, declara recent ministrul Sănătății, subliniind că nicio persoană nu va avea prioritate pentru a primi vaccinul.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare ar urma să înceapă săptămâna viitoare și include vârstnicii, persoanele din categorii de risc și angajații din domeniile esențiale. Cea de-a treia etapă, destinată populației generale, ar urma să înceapă în aprilie.

Leave a comment

Lasă un răspuns Anulează răspunsul