Image default
Actualitate

Primarul care a sărit rândul la vaccinare. Niculae Eremia a vrut să dea un exemplu

Un primar s-a vaccinat mai devreme, în etapa dedicată personalului medical. Primarul unei comune din Călărași a sărit rândul și a postat momentul pe rețelele de socializare, pentru încurajarea cetățenilor.

Primarul comunei Alexandru Odobescu, Niculae Eremia a spus la Digi24 ca s-a înscris pe lista medicului de familie pentru a se vaccina, după care a mers marți la centrul de vaccinare și s-a vaccinat.

Un primar s-a vaccinat mai devreme, dar nu consideră că ar fi o problemă faptul că s-a vaccinat într-o etapă a campaniei în care au acces, în mod normal, doar angajații din sistemul medical. De altfel, el a postat pe Facebook o fotografie din momentul vaccinării, cu mesajul „Responsabilitate! Prima doză de vaccin”.

Ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, spunea că nimeni nu va sări rândul la vaccinare, iar politicienii nu au prioritate. Mai multe personalități se vor implica în campania de comunicare pe tema vaccinării anti-Covid-19, declara recent ministrul Sănătății, subliniind că nicio persoană nu va avea prioritate pentru a primi vaccinul.

Cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare ar urma să înceapă săptămâna viitoare și include vârstnicii, persoanele din categorii de risc și angajații din domeniile esențiale. Cea de-a treia etapă, destinată populației generale, ar urma să înceapă în aprilie.

Related posts

Primarul din Deveselu a murit infectat cu coronavirus

Constantinescu Gabriel

Prima persoană vaccinată anti-COVID din lume, în Marea Britanie. Câți ani are

Constantinescu Gabriel

Revenirea la o viață normală nu va întâmpla mai devreme de acest prag. Când renunțăm la mască, a spus medicul militar Valeriu Gheorghiță

Constantinescu Gabriel

NU este recomandată vaccinarea femeilor gravide cu serul de la Pfizer. Explicațiile medicului Gindrovel Dumitra

Constantinescu Gabriel

Astăzi, campania de vaccinare intră în etapa a II-a

Andreea Cristescu

Primarul din Târgu Mureș a anunțat că nu mai vrea un nou mandat, după 20 de ani. Dorin Florea voia să le ia familiilor sărace dreptul de a face copii

Constantinescu Gabriel

Leave a Comment