Image default
Actualitate

Unde era Dan Motreanu atunci când Cîțu și-a depus moțiunea. Nu te-ai fi asteptat

Unde era Dan Motreanu, atunci când Florin Cîțu și-a depus moțiunea? Liderul PNL Giurgiu se afla tocmai la Kinshasa, în Republica Democrată Congo. Acolo se vor desfășura, în perioada 19-28 august 2022, Jocurile Francofoniei. Este vorba despre o competiție culturală și sportivă de anvergură.
„Alătura-te delegației de artiști care va reprezenta România la cea de-a IX-a ediție a Jocurilor Francofoniei, organizate în perioada 19-28 august 2022, la Kinshasa!
Esti pasionat de artă stradală (hip-hop, jonglerie, marionete gigant), arte vizuale (pictură, sculptură/instalație, fotografie), creație și interpretare muzicală, povești și povestitori, dans, literatură și creație digitală?
Candidaturile se transmit doar online la adresa de email: JocurileFrancofoniei2022@cultura.ro, într-un singur email cu titlul: „Jocurile Francofoniei 2022″, până la data de 15 septembrie”, a scris Dan Motreanu pe pagina sa de Facebook.
În acele momente, premierul României își depunea, oficial, candidatura pentru președinția Partidului Național Liberal.
Suntem în PNL pentru că suntem liberali. Pentru că apărăm drepturile cetăţenilor, proprietatea şi piaţa liberă. Pentru că vrem ca legea şi administraţia să ofere fiecărui român şanse egale de a prospera. Este momentul să ne asumăm public aceste valori”, a scris Florin Cîțu în moțiunea sa.

Citește pe aceiași temă

„Ciolacu și gașca lui” au căpușat companiile de stat iar acum țipă să nu fie vândute, acuză Florin Cîțu

Constantinescu Gabriel

USR PLUS l-a mandatat pe Dan Barna să le ceară lui Cîțu și Orban să își asume public scandalul arestării premierului în SUA

Andrada Ionescu

Florin Cîțu spune că Guvernul are peste 50% șanse să supraviețuiască moțiunii de cenzură

Andrada Ionescu

Lasă un comentariu